23948sdkhjf

Planlægning

Tilbydes
Udløber
30. marts 2021

Med vores planlægningsteam yder vi specialiseret rådgivning i udviklingen af byer, lokalsamfund og grunde.

Vi byder ind med et erfarent team af nøglemedarbejdere, når vi studerer, analyserer og planlægger, hvordan byer, lokalsamfund og grunde kan udvikles – altid med det formål at indfri vores kunders visioner og forløse det ofte skjulte potentiale, som det byggede miljø rummer. Derfor gør vi også en dyd ud af at studere de lokale forhold, der gør sig gældende i enhver opgave, da vi forstår vigtigheden af at yde rådgivning baseret på en dyb, lokal indsigt.

Maksimerer merværdien
Vi skaber muligheder for vores kunder allerede i planlægningen af et byggeri eller byområde. Det sker gennem nuancerede studier af konteksten, hvor vi analyserer de muligheder, som opgaven rummer. Det hele med sigte på at skabe et solidt fundament for at træffe de bedste beslutninger tidligt i processen. For det er i de indledende faser, at rammerne for den videre proces bliver sat, og dermed muligheden for at mindske risici og maksimere merværdien er størst.

Løbende dialog med kunder og myndigheder
For os er enhver opgave sin egen, og vi forstår derfor, at den kræver nuancerede studier og løbende dialog med både kunder og myndigheder. I forlængelse heraf udvikler vi volumenstudier samt program for rum og disponering, ligesom vi trykprøver programmet sammen med kunder og kommende brugere. Det hele med sigte på at skabe størst mulig effekt for vores kunder, for brugerne og for samfundet i sidste ende.

Klik her for at læse mere
Udbyder
AART architects
Mariane Thomsens Gade 1 C, 9.
8000 Aarhus C
Danmark

Jesper Hallstrøm Eriksen
Telefon: +45 41963526

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.093