23948sdkhjf

Dokumentation af arkitekturens effekt

Tilbydes
Udløber
10. april 2021

Vi hjælper vores kunder med at dokumentere arkitekturens sociale, økonomiske og miljømæssige effekter.

Med vores dokumentationsteam indsamler vi effektfuldt viden fra egne projekter og ekstern forskning. En viden, som vi omsætter til beslutningsstøtte i aktuelle og fremtidige projekter på tværs af skala og sektor. Konkret bidrager vores dokumentationsteam med analyse af byggeprogram med fokus på brugernes behov, vidensindsamling med fokus på at udfylde ”videnshullerne” i byggeprogrammet og sidst, men ikke mindst, workshops med fokus på de mulighedsrum teamet kan arbejde videre med at udvikle.

Definerer effektmål
Vi tilbyder førmåling af eksisterende bygninger, så vi skaber en 'baseline' for udvalgte effektmål, som vi i sidste ende kan sammenligne den nye bygning op imod. Førmålingen gennemføres som en del af projekteringen af den nye bygning. Det er relevant at gennemføre en førmåling, når man har en sammenlignelig før- og efter-situation og den eneste store forandring er den nye bygning. Det kunne være opførslen af en ny skole, hvor de samme børn og medarbejdere skal flytte fra den gamle skole til den nye skole.

Genbesøger det opførte projekter
Vi tilbyder eftermåling, så vi kan dokumentere, hvordan og hvorvidt en ny bygning performer i forhold til udvalgte effektmål. Eftermålingen gennemføres, når bygningen er taget i brug, og livet har sig i bygningen. Ofte vil det ikke have været muligt at gennemføre en førmåling, og i de tilfælde bliver eftermålingen den eneste måling, der gennemføres og kan her give svar på, hvordan arkitekturen konkret understøtter de udvalgte effektmål. En eftermåling kaldes også en Post Occupancy Evaluation (POE).
Udbyder
AART architects
Mariane Thomsens Gade 1 C, 9.
8000 Aarhus C
Danmark

Jesper Hallstrøm Eriksen
Telefon: +45 41963526

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187