23948sdkhjf

Besøg eller få besøg af Olet Industrigummi A/S

Tilbydes
Udløber
9. juni 2021

Det kan været svært at forklare behovet for et gummiemne i et nyt projekt over telefonen eller på en skitse via en mail. Det er altid meget nemmere at vise det direkte på ansigt til ansigt eller på maskinen og ved et møde, hvor man kan forklare sig og vise hvor der er problemer med gummipakningen eller hvad der sker med den under drift.

Eftersom det danske samfund er ved at åbne op igen, vil vi igen gerne tilbyde at interesserede kunder, der skal have gang i et nyt projekt eller har problemer med et eksisterende gummi emne, kommer på besøg hos Olet Industrigummi A/S eller vi kommer ud og besøger kunderne. Vi sørger for at hygiejnen er i orden både for gæster eller hvis vi er på besøg.

Mange af de kunder som har været på besøg hos os, har aldrig tidligere været på en dansk gummifabrik og alle har fået en øjenåbner for, hvad man også kan bruge gummiemner til og kan vulkanisere det sammen med andre materialer f.eks. stål, messing, plast og lærred. For vi viser altid rundt i vores produktion i Vejen og forklarer hvad de bruges og hvordan emnerne fremstilles. Bagefter tager vi en uddybende snak om kundens projekt, hvor vi ofte kan vise lignende eksempler og komme med gode råd til designet, så værktøjerne og gummiemnerne kostoptimeres samt får den rette funktion og holdbarhed.

Vi kommer også gerne på besøg, hvis der er flere som skal med til et møde eller det er noget på jeres maskiner eller produkt der skal ses på.

Kontakt gerne Dorthe L. Frederiksen på tlf 76 96 30 84 eller dlf@olet.dk, så får vi hurtigt arrangeret et møde.
Udbyder
Olet Industrigummi A/S
Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark

Dorthe Frederiksen
Telefon: +45 76963084


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188