23948sdkhjf

NCC Renovering - Renovering er en af vores spidskompetencer

Tilbydes
Udløber
13. oktober 2021

Vi tilbyder renovering, teknik, byggeteknik, projektering og udførelse. Når vi inddrages tidligt i processen, hjælper vi med at skabe et bygbart projekt, og så behøver du kun én samarbejdspartner

Renovering er en disciplin, der på en række områder adskiller sig væsentligt fra nybyg. Der er allerede et bygværk, og der er ofte også allerede brugere af bygningen. Bygherren har nogle idéer, og entreprenøren byder ind med løsninger til, hvordan det kan gennemføres.

Tiltrukket af de store, komplekse projekter
”Vi elsker at være dér, hvor kompleksiteten er høj. Vi har mange mennesker med stor erfaring, som har været hos NCC i mange år, og som er dedikeret til netop renovering af den eksisterende bygningsmasse,” siger direktør Dennis Nielsen. ”De komplekse projekter er dem, hvor vi virkelig kan bringe alle vores kompetencer og erfaringer i spil. Den tidlige inddragelse på projekterne betyder, at vi bringer kompetencerne ind helt fra begyndelsen, ikke på bagkant. Det er den måde, vi skaber allerstørst værdi på.”

Energirenovering er altid et element
Der bliver talt meget om energirenovering, men al renovering er energirenovering, fordi en renovering altid vil involvere tanker om klimaskærm, indeklima og fremtidigt energiforbrug.

Renovering kræver tillidsbaseret samarbejde
Når du står over for en ombygning eller renovering, er det altid en god idé at overveje, hvordan du bedst fremtidssikrer bygningens værdi og brugsfunktioner. Det kan være lejeværdi, levetid, indeklima og energiforbrug.

Tekniske installationer og klimaskærm – og samspillet imellem dem – er afgørende faktorer.

Vi kan hjælpe dig med begge dele. Samlet eller hver for sig. I kraft af vores erfaring fra mere end 50 år på det danske renoveringsmarked ved vi rigtig meget om, hvad der skal til, for at både byggeprocessen og det færdige resultat bliver en succes.

Vi tilbyder et tæt samarbejde baseret på åbenhed, engagement og gensidig tillid, og vi ved, hvad der kræves af os for at udføre en renovering samtidigt med opretholdelse af dagligdagen i ejendommen.

Kontaktpersoner:

Peter Rantil Smith
Områdedirektør, Byggeri Vest, Renovering
+45 23 29 59 89

Dennis Nielsen
Direktør, Byggeri Øst, Renovering
+45 24 88 73 13

 

 

 

 
 
Udbyder
NCC A/S

NCC A/S
Tobaksvejen 2A
2860 Søborg
Danmark

Pernille Kjøller
Telefon: +45 39103910

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141