23948sdkhjf

NCC Byggeri - Parkeringsanlæg

Tilbydes
Udløber
14. oktober 2021

Nyt koncept for parkeringsanlæg
Vi har udviklet et innovativt p-hus koncept, som i al sin enkelhed går ud på, at huset er opført som et stålskelet med betondæk. Den transparente facade er udført i strækmetal i aluminiumsplader, der vender forskelligt og på den måde skaber en form for relief

Konceptet består af en basismodel, som er skabt med vægt på genanvendelighed, flytbarhed og fleksibilitet. Det er resultatet af ti års rejse sammen med gode samarbejdspartnere, arkitekterne Holscher Nordberg og rådgiveren Krabbenhøft & Ingolfsson. Første p-hus efter konceptet var det store p-hus ved Herlev Sygehus, det andet er Tobaksbyens p-hus, og der er flere projekter i pipeline.

Fremtidens p-hus er måske midlertidigt
”Det er et koncept, som er grundigt gennemtænkt, og vi er meget stolte af resultatet,” siger Jesper Gaarde, produktionsdirektør i NCC. ”Vi har udviklet et koncept til parkeringshuse, som ikke bare er økonomisk konkurrencedygtigt – både i forhold til opførelse og udgifter til drift og vedligeholdelse – men også bæredygtigt i kraft af blandt andet muligheden for at genanvende materialerne eller sågar flytte huset til en anden placering.”

Kontaktperson:

Carsten Fritz Haake
Senior markeds- og kundechef, NCC Building Øst
+45 61 95 33 14
Udbyder
NCC A/S
Tobaksvejen 2A
2860 Søborg
Danmark

Pernille Kjøller
Telefon: +45 39103910

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.11