23948sdkhjf

Bannere i høj kvalitet til både udendørs og indendørs brug

Tilbydes
Udløber
30. juni 2021

Expression har slidstærke bannere med eget tryk i topkvalitet. Du kan få trykt dit logo, slogan eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Vores bannere er lavet af brandhæmmende og sikkerhedsgodkendte materialer (B1) og er derfor velegnet til brug på messer, i butikker, til koncerter, udstillinger og andre placeringer.

Vi laver bannere i stof og PVC. Både stofbannere og PVC-bannere fungerer godt både underdørs og indendørs og kan derfor bruges som stilladsbanner, facadebanner, ophæng i butik, på en mur og mange andre steder. Vores PVC-bannere er især meget slidstærke og holdbare og kan derfor modstå de fleste vejrmæssige udfordringer. Vi leverer altid bannere i høj kvalitet, hvilket gør dem genanvendelige på tværs af arrangementer.

Alle vores bannerløsninger er med udgangspunkt i alle former for efterbehandlingen, dvs. med løbegang top/bund, rundstok, metalringe, sejlringe, keder, kantforstærkninger, renskåret osv. Det er naturligvis noget vi vejledere om fra opgave til opgave. Vi kan printe op til 500 cm bred i et stykke på udvalgte printmedier f.eks. format 450 cm bred x 700 cm høj i et stykke.
Udbyder
Expression ApS

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark

Henrik Hansen
Telefon: +45 61653597


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.11