23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Kvalitetssikret elektronikudvikling

Udløber
22. februar 2025

Hos Instrumeter lever vi af at producere elektroniske apparater, der er langtidsholdbare og driftssikre, til den danske industri. Skal du have udviklet nye elektronik-løsninger, er du kommet til den rigtige elektronikudvikler. Hos os er elektronikudvikling nemlig et kernebegreb. Vi følger konstant med den nyeste udvikling i branchen. Vi holder til i Birkerød, men servicerer gerne i hele landet.

Vi udvikler vores hardware sammen med dig og din udviklingsafdeling, så du er sikker på at ende ud med en løsning, der er tilpasset dine behov.

For at levere kvalitetssikrede løsninger til dig, har vi en stor udviklingsafdeling. Dertil har vi et veludrustet mekanisk værksted, som er dedikeret til at samarbejde med dig. Vores vigtigste mål er, at du kan få den rigtige løsning.
 
Kosteffektive løsninger
Når vi leverer elektronikprodukter, kan du forvente at få netop det produkt, der bedst passer til dine behov. Hos os får du altid løsninger, der giver mening for dig.

Vores fokus er altid at levere fremtidssikrede og energieffektive produkter, der kan produceres på betryggende vis – og som også er mekanisk optimale.

Konstant udvikling af elektronik
Når vi tager fat på en ny opgave, er tavlen principielt helt ren. Vores lange tid i branchen har lært os om de forskellige produktionsbehov, den danske industri har samt hvilke løsninger der fungerer, så dagligdagen kan fortsætte på optimal vis.

Vores erfaring har lært os, at en konstant elektronikudvikling er en nødvendighed, så du altid kan få optimerede produkter.

Fleksible PC-platforme
I forhold til industri-PC’er har vi en hel portefølje af forskellige PC-platforme, som vi kan drage nytte af til at imødekomme forskellige behov. Processen ligger i at tilrette og tilpasse en PC-platform, så den er skræddersyet til dig. Platformene er blevet gennemtestede, så de sikrer dig en høj produktionsstandard.

Vores fleksible PC-platforme sikrer, at vi kan optimere vores leveringstid, så du hurtigt kan få den løsning, du har brug for. Det betyder, at vi er i stand til at imødekomme dine behov, uden at du skal udsættes for en lang ventetid.

Du kan være trygt velvidende om, at du får hårdføre industri-PC’er, når du samarbejder med os. Den fortsatte elektronikudvikling, vi konstant arbejder videre på, gør at du er garanteret en høj driftssikkerhed, som er påvist gennem flere års leverancer.

Det kalder vi OEM-design.
 
Opgaver der fører til produktion
I vores udviklingsfaciliteter har vi elektronikudvikling i fokus, men Instrumeter er ikke udelukkende et udviklingshus. Vi påtager os opgaver, der leder til efterfølgende produktion. Vi udvikler og producerer i samarbejde med dig.

Prisen for at udvikle en løsning hos os vil være betydeligt lavere, da vi selv er interesserede i at investere i vores produktion i form af for eksempel elektronikudvikling.

For os er elektronikudvikling også at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed, så der bliver mest muligt udbytte for dig, når du skifter til at outsource din elektronikproduktion- og udvikling.

Vi varetager ikke blot produktionen, men også logistik, kvalitetsstyring-/dokumentation, sporbarhed og løbende teknologisk optimering mod udbuddet af komponenter på markedet.

Desuden sørger vi for, at din software kan fungere i hardwaren i årtier med vores Product Life Cycle Support. Vi udskifter blot komponenterne i din PC, så du kan fortsætte med at arbejde på din platform.

Har du brug for hjælp til elektronikudvikling?
Hvis du ønsker at høre mere om elektronikudvikling hos os, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se mere om Kvalitetssikret elektronikudvikling.

Instrumeter A/S
Toftebakken 7
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16992135
P nummer: 1001199423

Kontaktperson

TM

Send til en kollega

0.046