23948sdkhjf

Projektudførende. Fra problem til færdig projekt.

Tilbydes
Udløber
30. september 2022

Hvis du skal opføre et nyt slagteri, nye produktionslokaler, kølerum, fryserum, klimarum, lager eller renovering af såvel store som mindre opgaver, kan vi hjælpe dig med opgaven gennem hele forløbet fra problem til færdig projektr. S.E. Hovedgaard A/S består i dag af et højt teknisk kvalificeret personale, som står til rådighed for vore kunder med idéer, løsninger og dokumentationer.

S.E Hovedgaard A/S leverer byggeprodukter og knowhow til fødevare- og pharma- industrien, hvor der stilles de højeste krav til holdbarhed og hygiejne. Vort hovedprodukt er glasfibersystemet GLASBORD® der som vore øvrige produkter udmærker sig ved at være ekstremt stærkt og holdbart overfor såvel kemiske som fysiske forhold.

S.E. Hovedgaard A/S har i dag et unikt og stort lagerprogram af ekstrem stærke og vedligeholdelses-venlige produkter, herunder systemer for beklædning til vægge og lofter. Glasbord®plader, Glasbord®paneler med kerne af PU-skum og Rockwool, plywood samt lamelplader. Truckværn "Kerbs" i mange størrelser, samt et bredt program i døre og porte. Alle vore produkter er velegnede til fødevare- og levnedsmiddelindustrien, laboratorier, hospitaler, storkøkkener, svømmehaller, vaskehaler o. Lign.

Vi sætter kunden og den langsigtede gode løsning i centrum

Se projektudførende fra problem til færdig projekt her.

Se også vor hovedside her.
Udbyder
S.E. Hovedgaard A/S

S.E. Hovedgaard A/S
Frydsvej 8
8732 Hovedgård
Danmark

Peter Forsberg
Telefon: +45 75661211

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125