23948sdkhjf

Linå Procesventilation - din specialist i procesventilation

Tilbydes
Udløber
22. december 2022

De sidste 30 år har vi leveret og installeret ventilations- og udsugningsanlæg til mange forskellige brancher. Vores kendskab til de forskellige brancher er stort, og vi har solid erfaring med procesventilation til bl.a. skoler og institutioner samt produktionsvirksomheder i træ-, medicinal-, plast-, fødevare-, metalindustrien og mange flere.

Vi arbejder ofte som underleverandør for andre ventilationsentreprenører, hvor vi koncentrerer os om procesventilationsdelen. Vi laver alt fra små anlæg i et værksted til større komplicerede anlæg i industrien.

Ventilation i træindustrien
Procesventilation er en væsentlig del af et godt arbejdsmiljø i træindustrien. Vi leverer mellem- og højvakuumsanlæg, der effektivt fjerner enhver form for støv, spåner, dampe og materialerester. Til at fjerne de helt små støvpartikler tilbydes et svævestøvsmodul, som sørger for et sundt arbejdsmiljø.

Kanalsystemet udføres i helsvejsede stålrør der tåler et tryk på 5,0 bar, så støveksplosioner ikke kan sprænge et rør. Med en konstant høj lufthastighed i rørene, sikres der at aflejringer ikke sker i rørsystemet, samt at man opnår en effektiv materialetransport. Rørsystemet afgrenes til de enkelte sugesteder og afsluttes med enten klapventiler, hånd- eller automatventiler. Alle ventiler er udstyret med styring, som henholdsvis starter og slukker anlægget.

Der leveres komplette sugeslanger i forskellige dimensioner, så de kan bruges til alle typer maskiner samt rengøring.

I træindustrien benyttes procesventilation ved følgende:
Spåntagning, skæring og efterbehandling
Limning
Overfladebehandling – slibning og lakering
Bearbejdning
Rengøring

Vi er klar til at give kompetent rådgivning om etablering af procesventilation, uden det koster andet end jeres tid. Ring nu på tlf. 32 26 52 52
Udbyder
Linå Procesventilation ApS

Linå Procesventilation ApS
Hagemansvej 50
8600 Silkeborg
Danmark

Rasmus Dall Nielsen
Telefon: +45 27207450

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125