23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

CNC-drejning af teknisk plast

Udløber
7. februar 2025

Er du på udkig efter bearbejdning af plastemner til dine produktion? CNC-drejning i plast er en af vores foretrukne produktionsmetoder til fremstilling af specialfremstillede tekniske og mekaniske plastemner, og vi står også til rådighed for at dreje dine emner.

Ved at anvende drejning af plast kan vi fremstille skræddersyede plastemner baseret på dine STEP-filer og tegninger, præcis som du ønsker dem. Når du bestiller et drejet plastemne hos os, guider vi dig gennem konstruktion og materialevalg, så du får et produkt, der opfylder dine krav. Vi tilpasser gerne dit design og værktøjer til maskinen i henhold til din ordre, så du opnår den rette kvalitet til den rette pris.

På vores CNC-drejebænke fremstiller vi dagligt maskindele som tandhjul, flanger, ruller og drivarme.

Når du bestiller et drejet emne hos Induflex, bliver det håndteret af specialister inden for plastbearbejdning, fra programmering af drejebænken til produktion af det færdige emne. Dette sikrer en ensartet og høj kvalitet, selv ved de mest udfordrende opgaver.

Vores værksted har kapacitet til både små og store produktioner samt prototyper, så uanset om du har brug for et enkelt emne eller flere tusinde, kan vi klare opgaven.

Normalt kan vi færdiggøre dine emner inden for 10 hverdage.

Bearbejdning af plast stiller særlige krav til værktøjer og metoder.

Vores CNC-drejebænke er derfor optimeret til bearbejdning af plast, og vi arbejder udelukkende med plastmaterialer, hvilket sikrer en ren produktion, der kun kræver luftkøling. Dine drejede emner vil derfor være helt rene og fri for restprodukter, klar til brug uden yderligere rengøring.

Vores specialister står klar til at hjælpe med at producere din vision i teknisk plast. 

Normalt kan vi færdiggøre dine dele inden for 10 hverdage.

Har du spørgsmål til dine emner eller ønsker du at vide mere?

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.047