23948sdkhjf

Robotsvejsning - minimal omstillingstid og høj kvalitet

Tilbydes
Udløber
26. marts 2020

Hos Wila A/S har vi investeret i forskellige robotsvejseanlæg som alle sikrer os høj effektivitet og mindsker vores kapitalbinding. Det giver en knivskarp og konkurrencedygtig pris på vores produkter og samtidig bevarer vi den høje kvalitet vi er kendt for.

I produktionen kan vi reducere omstillingstiden og kan derfor hurtigt være klar til at køre en ny produktion. Robotsvejseanlæg er med til at forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere i produktionen ved blandt andet at minimere gentagne bevægelser og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

En anden væsentlig fordel ved robotsvejsning er den ensartethed vi sikrer med robotterne. 

Hos Wila A/S har vi mange års erfaring med svejsning i de fleste materialer og behersker de mest almindelige svejseprocesser. Udover robotsvejsning tilbyder vi også:

  • Tigsvejseanlæg til alle manuelle svejseopgaver, hvor det af pladshensyn eller arbejdets udførelse ikke er muligt at anvende robotter
  • Orbitalsvejsere for at få den mest optimale proces til rørinstalationer, hvor der stilles høje krav til ensartethed og nøjagtighed på emnerne, samt en skånsom behandling af indvendige overflader
  • Rundbordssvejsere er med automatisk trådfremføring og optimal baggasdækning, sikrer vi at alle vore produkter lever op til de høje krav, som vore kunder stiller til vores produkter
  • Langsømssvejser er her tagt i brug for at optimere vores pladeproduktion, hvor stor ensartethed og finish er fælles krav - både for os selv og ikke mindst for vores kunder.

Hos Wila A/S sætter vi en ære i altid at tilpasse produktionen vores kunders specifikke behov. Kontakt os for en indledende snak om dine behov, hvad end de handler om smedearbejde, montage, produktion af komplette tanke/maskiner eller noget helt fjerde. Vi kan det meste inden for rammen af rustfrit stål. 
Udbyder
Wila A/S
Mads Clausens Vej 14
8600 Silkeborg
Danmark

Lars Lauridsen
Telefon: +45 8756 0843
Fax: +45 86800843


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172