23948sdkhjf

Coromatic - Brug mindre energi på IT

Tilbydes
Udløber
4. september 2019

Anvendelsen af computere og IT til at støtte virksomheden vil helt bestemt ikke aftage i fremtiden, hvilket udgør en endnu større trussel mod klimaet. Samtidigt med, at miljøbevidstheden fra brugere og interessenter øges, stilles der højere krav til omkostningseffektivitet – og der er meget at spare, eftersom elregningen for IT alene ofte udgør den næsthøjeste postering på hele IT-budgettet – efter personalet.

Brug mindre energi på IT
Energi og miljø hænger direkte sammen med omkostningsbesparelser inden for virksomheden, hvor hver sparet kilowatt-time i dag er lig med en sparet krone.

Med henblik på at vælge de rette tiltag og foretage kløgtige investeringer i forhold til at spare energi er en af de vigtigste forudsætninger at kende til den grundlæggende infrastruktur i datacentrene. En enkel måde at reducere omkostningerne til driften og sænke elregningen omfatter energianvendelse på en intelligent facon, lige fra placering til optimering af øget virkningsgrad.

Energioptimering
Ydelsen Energioptimering kan gennemføres som del af en traditionel datacenteranalyse eller helt separat. Tjenesten indebærer, at Coromatic implementerer konkrete tiltag på stedet i datacenteret eller serverrummet, afhængigt af forudsætninger og behov i forhold til det pågældende anlæg. Disse tiltag har til formål at skabe en umiddelbar forandring af klimaet og dermed en forbedret energieffektivitet, hvilket direkte kan ses på elregningen. Med denne model får I et troværdigt og øjeblikkeligt resultat. Derved adskiller ydelsen sig fra en traditionel energibesigtigelse, som oftest udgøres af en rapport over definerede mangler og anbefalede ændringer.
Udbyder
Coromatic A/S
Agerhatten 5
5220 Odense SØ
Danmark

Telefon: +45 66176260
Fax: +45 66175760


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.15