Få mere ud af dine energidata (workshop)

I alt DKK 500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
20. marts 2018

20. marts 2018

Får I nok udbytte af jeres energidata?
Som energirådgiver eller energiansvarlig i en virksomhed kan det være svært at finde frem til de rigtige energiforbedringer eller tiltag, som nemt kan indføres her og nu. Med et afsæt i energimæssige estimater og måledata, inklusiv tolerancer, vil de største potentialer for forbedringer og de nemmest tilgængelige tiltag kunne analyseres, og deres effekt dokumenteres.

Tag hjem med ny viden og inspiration
Formålet med workshoppen er at give dig inspiration til at sætte gang i nye energitiltag i jeres virksomhed – baseret på de måledata, I har til rådighed lige nu, som nemt kan suppleres med enkelte nye måledata.

Vi diskuterer nogle af dagens vigtige emner og spørgsmål og sætter fokus på problematikkerne, som du overlever dem i din hverdag. Vær med, når vi åbner op for selve workshopdelen, og sæt dit præg på debatten.

Deltag i workshoppen og høre spændende præsentationer, der eksempelvis belyser procesintegration og energikortlægning. I workshopdelen får du blandt andet mulighed for at orøve kræfter med en relevant case fra Arla Foods.

Du kan finde hele dagens program her.

Sæt dit præg
Når du deltager i workshoppen får du samtidig mulighed for at få indflydelse på indholdet til det fremtidige energidata-kursus, så det er tilpasset netop det DU har brug for!

Undervisningsadresse

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C
Konferencesalen, bygning 1 – 5. sal

Send til en kollega

1.003