23948sdkhjf

Esd sikring for operatører

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
11. marts 2019

11. marts 2019
ESD sikring for operatører Skolefagkode: 48244
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 118,00 kr.
Pris for ledige: 1041,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1041,80 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig særligt til ufaglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde i en elektronikproduktion, og som behov for viden og færdigheder vedrørende sikring af elektronikarbejdspladser mod ESD.

Formål:
På kurset lærer du om personlige ESD sikring (Electrostatic discharge)og hvordan du forholder dig i forhold til virksomhedens ESD sikring samt hvordan denne sikring verificeres. Du lærer at foretage simple kontrolmålinger i forbindelse med ESD sikring samt om de forskellige udtryk (bl.a. isolerende, ledende, antistatisk og skærmende materialer) som anvendes ved ESD sikring og om forskellige fejltyper/latente fejl.

Indhold:
Deltageren kan på operatørniveau bidrage til en ESD (Electrostatic discharge)sikret arbejdsplads i en elektronikproduktion. Deltageren kan: * Kontrollere personlig ESD sikring * Vurdere forskel mellem isolerende, ledende, antistatisk og skærmende materialer * Verificere anvendt ESD sikring * Foretage simple kontrolmålinger af ESD sikring (armbånd, sko m.m.)   Opgaven udføres på baggrund af et kendskab til det triboelektriske system, ionisering, typisk procedure for vedligehold af ESD sikring og fejltyper grundet ESD.  

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus Syd, Hasselager Allé 2, 8260 Viby JKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.198