23948sdkhjf

Solibri Anywhere og Site (tidl. Solibri Model Viewer)

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

For entreprenører

Dette kursus er et basiskursus i anvendelse af Solibri Anywhere og Site. Kurset giver grundlæggende forud­sætninger for at arbejde med 3D-modeler i ifc-formatet. På kurset bliver du fortrolig med brugerflade og håndtering af 3D modellen. Der vil være fokus på granskning af 3D modellen og sikring af projektets bygbarhed.

I Solibri Anywhere er det muligt at analysere modellen gennem; visualiseringen og navigering, håndtering af objekter, måltagning for kontrol, indlægge snit og finde informationer på objekterne. I Solibri Site vil vi yderligere have mulighed for at lave arbejde med mængdeudtræk.

Kommunikation. Vi ser på, hvordan du smart kan oprette skitser, noter og målsætning på detaljer og hvordan du kommunikerer dette med øvrige projektdeltagere enten med Excel, PDF eller BCF. Kalkulation og informationer – som f.eks. mængder – kan udtrækkes. Disse organiseres, visualiseres og rapporteres gennem udtræk af rapport.

 

Målsætning

Efter kurset kan du håndtere en ifc-model i Solibri Site, navigere i modellen, danne snit, danne Selection Sets. Du opnår kendskab til regler, og kan bruge foruddefinerede regelsæt til kontrol af BIM-modellen. Du kan udtrække infor­mationer og mængder på baggrund af eksis­terende templates. På baggrund af kontroller og mængdeudtræk kan dannes rapport i Excel-format.

 

Forudsætninger

Kendskab til Microsoft Windows på bruger­niveau og erfaring fra CAD-verdenen. Da ifc-formatet og BIM er centrale begreber i dette kursus, er et kendskab til disse områder en fordel.

 

Sprog

Undervisningen foregår på dansk. Ligesom kursusmaterialet er på dansk.

 

Varighed

1 dag.

 

Hovedpunkter

På kurset vil der bl.a. blive undervist i:

  • De forskellige Solibri-produkter
  • Import af IFC-model og kombinering af flere i Solibri Site
  • Anvendelse af regler
  • Kontrol af modellen, herunder analyse af resultat, generering af slideshow og udtræk af rapport
  • Udtræk af mængder med rapporter

 

Videre forløb

  • Solibri Office Avanceret
  • Opdaterings- og firmakurser i Solibri Office. Kontakt NTI og hør nærmere.

Send til en kollega

0.171