23948sdkhjf

Kurser i afløbsteknik og udskillere

I alt DKK 1.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Varde Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Bliv Kessel Servicetekniker

Vi tilbyder en lang række kurser, hvor du kan dygtiggøre dig inden for bl.a. højvandslukkere, pumpestationer, bypass-løsninger samt fedt-, olie- og koalescensudskillere.

Som noget nyt udbyder vi tre typer af kurser: Kessel Service BASIS-kursusKessel Service PLUS-kursus samt Kessel Service VVS-kursus. For at kunne deltage på BASIS- og PLUS-kurset skal du være ansat hos en virksomhed, som er autoriseret kloakmester.

Når du har gennemført BASIS-kurset, får du mulighed for at komme på et PLUS-kursus. Kessel Service VVS-kurset er for uddannede VVS'ere, som installerer fedtudskillere, pumpestationer samt bypass-anlæg over gulv i bygning.

Alle personer som er uddannet i én af de nævnte kurser lægges ind i vores Kessel Servicecenter, som findes

her.

 Her har husejer, bygherrer m.fl. mulighed for at finde en Kessel Servicetekniker i nærområdet, som kan servicere og vedligeholde deres Kessel-produkt.

Kessel Service BASIS
Dette kursus er for kloakmestre, rørlæggere og anlægsgartnere, som er ansat hos en aut. kloakmester, og som ønsker at dygtiggøre sig inden for højvandsslukkere i gulv, på fritlæggende rør samt i brønd.

Kessel Service PLUS
Dette kursus er for kloakmestre, rørlæggere og anlægsgartnere, som er ansat hos en aut. kloakmester, og som ønsker at dygtiggøre sig inden for pumpestationer, bypass-anlæg samt udskillere i jord.

Kessel Service VVS
Dette kursus er for uddannede VVS-installatører, som ønsker at dygtiggøre sig inden for pumpestationer, bypass-anlæg samt fedtudskillere over gulv i bygning.

Undervisningsadresse

Ambolten 1, 6800 Varde

Send til en kollega

0.172