23948sdkhjf

Talenter – morgendagens elite

I alt DKK 550 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
24. september 2020

24. september 2020

Hvad er talenter, og hvordan får man dem til at gro? 

Talenter er de unge personer i vores virksomheder, som helt naturligt tænker nyt inden for det marked, som virksomheden skal vinde i. De unge talenter har de ekstra ressourcer: Energi, arbejdsmængde og sult på at vinde, som er nødvendig for at forblive en succes. 

Stimulering og inspiration af  deres potentiale skal forløses af virksomheden.Både som led i fastholdelse, men i høj grad ogsåfor at udvikle virksomheden. De er morgendagens helte, og dem skal vi gøre noget særligt for.  

Det særlige er at designe et dynamisk rum, hvor de kan udvikle deres ideer og afprøve dem med ligesindede: Et netværk for talenter, der kan accelerere deres udvikling. 

At dyrke sit netværk er udpeget som en af de mest betydningsfulde udviklingsveje for  unge generationer. Derfor ønsker Danske Erhverv at give vores medlemsvirksomheder en attraktiv mulighed for at at udvikle deres talenters potentiale.

Mød netværkseksperterne Victor Feddersen, tidligere olympisk guldvinder med Guldfireren, og Poul Nielsen, tidligere global marketingdirektør hos LEGO, og hør om Dansk Erhvervs basis program for talentudvikling, så du får succes med dine talenter og din virksomhed. 

Undervisningsadresse

DANSK ERHVERV, BØRSEN, SLOTSHOLMSGADE, 1217 KØBENHAVN K

Send til en kollega

0.359