23948sdkhjf

Strategisk kommunikation | MPQM

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
Løbende optagelse

Fire undervisningsdatoer i efteråret 2021

  Hvem henvender kurset sig til?

Strategisk kommunikation er for dig, der ønsker at styrke dine kompetencer til at håndtere og vurdere organisationens strategiske kommunikation. 

Du er måske kommende eller nuværende leder i en offentlig virksomhed og arbejder til daglig med kommunikation enten på strategisk eller operationelt niveau.

 

Hvad opnår du på kurset? 
  • metoder til at løse konkrete og praktiske problemstillinger i forbindelse med en organisations strategiske kommunikation 
  • styrket dine kompetencer til at indgå i et kvalificeret med- og modspil til konsulenter og andre eksperter på området 
  • redskaber til at lægge kommunikationsplaner, definere relevante målgrupper og andre interessenter, samt vurdere budskabets kvalitet, relevans og mulige effekter.  

 

Styrk dine evner som professionel kommunikator 

Kommunikation er blevet en central ledelsesdisciplin og i komplekse, foranderlige og ofte fjendtlige omgivelser er det et must at arbejde professionelt med kommunikation. Kommunikationsopgaver involverer ikke blot professionelle kommunikatører, men udgør en udfordring blandt alle fagligheder i en organisation.

Masterkurset Strategisk kommunikation klæder dig på til på et mere oplyst grundlag at kunne vurdere budskabers kvalitet, relevans og mulige effekter. Kurset er for dig, der ønsker redskaber til at løse konkrete kommunikationsproblemer og opbygge dine kompetencer som kommunikator.  

Se kursets fagbeskrivelse

  Hvorfor tage et masterkursus?

På SDU har du mulighed for at følge et eller flere fag fra vores masteruddannelser.
Dette kursus er en del af

Master i offentlig kvalitet og ledelse

På kurset vil der både være medstuderende, der tager en hel masteruddannelse og nogle, der kun tager dette fag. Du vil således få rig mulighed for at udveksle erfaringer samt netværke med ligesindede fagfolk. 

 

Fordele ved masterkurser:
  • Du får præcist de værktøjer og teorier, du måtte have brug for i dit arbejde
  • Et godt alternativ til et længere studieforløb

En bestået eksamen giver dig ECTS-point, du kan overføre, hvis du senere vil begynde på en masteruddannelse. Så er du allerede godt i gang.

 

Adgangskrav

For at deltage på kurset skal du opfylde uddannelsens 

formelle adgangskrav

.Send til en kollega

0.141