23948sdkhjf

National svejsekoordinator, modul 1 - Kvalitetsstyring af svejsearbejde

Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
8. november 2021

12. november 2021

Uddannelsesforløbet til National svejsekoordinator er et attraktivt tilbud til de virksomheder, som fremstiller blivende bygnings- og konstruktionskomponenter i stål eller aluminium og skal CE-mærke deres produkter i henhold til DS/EN 1090-1. Forløbet henvender sig til alle, der arbejder inden for metalbranchen i forhold til bygningsreglementet BR18 og ønsker at opkvalificere sig inden for svejsekoordination.

På modul 1 lærer du følgende:
Du får kendskab til udarbejdelse af en kvalitetsmanual for kvalitetsstyring af et produktionsforløb i et svejseværksted med baggrund i bygningsreglementet BR18, iht. reglerne i DS/EN 1090-serien og DS/EN ISO 3834-serien, samt nationale annekser. Du lærer ud fra en kravspecifikation at vælge udførelsesklasse iht. DS/EN 1090-2 og deraf kvalitetsniveau for et svejseværksted. Der arbejdes med procedurebeskrivelser og formularer i henhold til standardernes krav, og projektopgaven giver mulighed for at praktisk anvendelse af kravelementerne. Du får kendskab til kravene til svejsekoordination iht. DS/EN ISO 14731, samt hvordan du kan anvende standarden. Desuden får du grundlæggende forståelse for kvalitetsstyring i relation til specifik anvendelse og løbende evaluering af kvalitetssystemet gennem intern audit.

Der udleveres en frivillig projektopgave, der arbejdes med gennem de 8 moduler. Der er gennemgang af projektet og efterfølgende laves en teknisk evaluering af komponentspecifikationen til projektet.

Undervisningsadresse

TECHCOLLEGE,
Sigrid Undsets Vej 3,
9220 Aalborg Øst

Send til en kollega

0.125