23948sdkhjf

Revit MEP Grundkursus

I alt DKK 9.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

På dette kursus starter vi fra begyndelsen. Trin for trin får du således indblik i programmets opbygning, objekterne til installationsprojektering og alle de værktøjer i Revit MEP, der er udviklet specielt til installationer og installationstegninger.

Kursus beskrivelse:

Kursusindhold: Undervisningen giver dig et basiskendskab til projektering af bygningsinstallationer med Revit MEP. På kurset får du forståelse for modellering og udnyttelse af mulighederne ved Revit databasen. Kurset gennemgår grundlæggende modellering af ventilation, vand, varme, afløb og elinstallationer. Vi anvender bygningens arealer og rum til behovsanalyse for overslagsdimensionering af ventilationsbehov. Målsætning: Efter endt deltagelse på dette kursus, vil du kunne benytte Revit MEP til projektering/ optegninger af bygninger.

Hvem henvender kurset sig til:

Forudsætninger: Kendskab til bygningstegning.

Kursus længde:

3 dage

Yderligere spørgsmål:

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 71 10 hvis du har spørgsmål. Det kan være ved specielle ønsker i forbindelse med kurset eller hvis I er en større gruppe som ønsker kursus på andre dage end angivet i kursuskalenderen

Undervisningsadresse

Symetri A/S
Robert Jacobsens vej 70, 1
2300 København SKontaktinformation
Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark

Telefon: +45 70107110


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.205