23948sdkhjf

IT-hjælp til computer

Mange kan have svært ved at indrømme, at de rent faktisk til tider har problemer, når de bruger deres computer. Og det kan være endnu sværere og bøvlet at række ud til venner eller familie for at få løst problemerne. For det første venter man typisk til, at man er i samme rum med en, der kan give den nødvendige IT-hjælp. Derudover så er det ikke altid man har lyst til at skulle spørge om hjælp til noget, man føler man burde selv kunne klare.

Men det er der heldigvis råd for. Den danske virksomhed Duka har nemlig i over 10 år ydet IT hjælp til private danskere. Og behovet for PC hjælp er faktisk langt større end man skulle tro. Med over 500 henvendelser dagligt fra danske kunder, der har brug for computer hjælp, har Duka nok et af de bedste indblik i, hvad danskerne har størst udfordringer med på deres computer.

Stor variation af PC hjælp

Duka har ikke oplevet, at deres kunders behov for IT hjælp er blevet mindre. Deres kunder er de seneste år blevet dygtigere og dygtigere til at bruge en computer, hvilket tydeligt afspejles i kompleksiteten af forespørgslerne der kommer ind.

Da Duka startede med at tilbyde computer hjælp til danskerne, var det typisk spørgsmål om at sende en mail, opdatere et program eller bestille en togbillet på internettet.

Men i dag er opgaverne typisk mere varieret, f.eks. hjælp med opsætning af printer eller grafiske opgaver på deres computer.

IT hjælp på abonnement

Dukas computer hjælp kommer på abonnement. Deres kunder betaler et månedligt beløb, hvilket giver dem ubegrænset adgang til Dukas over 30 IT-eksperter, der sidder klar bag telefonen til at yde pc hjælp.

At det er på abonnementsbasis, er ikke en tilfældighed. Det gør, at deres kunder ikke skal tænke på pris , når de ringer til Duka. Har de en udfordring, som de ikke gider at bruge tid på at fikse selv, så ringer de bare til Duka.

IT hjælp over telefonen

Mange vil nok undre sig over, hvordan Duka kan tilbyde computer hjælp over telefonen. Men med fjernstyringsprogrammer og en vidensbase, der er blevet fyldt på i over 10 år, kan deres IT hjælp klare de fleste udfordringer.

Dukas telefonlinjer er åbne mellem kl. 09.00 og 20.00 i hverdage og mellem 09:00 og 15:00 om lørdagen,  og der bliver ydet computer hjælp i alle åbne timer.

Send til en kollega

0.046