23948sdkhjf

Mænds selvtillid lider under hårtab

Her er, hvad du skal vide om hårtab.

Den vigtigste følgesvend en mand, der er ved at blive skaldet, er hans selvtillid. Det samme gør sig sådan set gældende for mænd med alt deres hår intakt.

Ifølge Samantha Brett, forfatter til bogen Confidence Equals Sex Appeal, er det fuldstændig underordnet, hvor tyk, grå, tynd eller høj du er. Det vigtigste for dig, når du oplever selvtillidstab i forbindelse med hårtab, er at bygge din selvtillid op igen.

Hvorfor din selvtillid er din vigtigste makker
Håret er en af de vigtigste selvtillidsfaktorer for mange mænd – specielt for de mange, som er ved at tabe det. Studier har vist, at mænd er mere nervøse for at miste deres hår end de er for at miste deres forstand. Hvor vildt det end lyder, er det ikke noget, du bør tænke for meget over – for der er ingen grund overhovedet til at miste selvtillid på grund af hårtab.

Undersøgelser fra psykologien viser nemlig, at mens 52 % af de adspurgte mænd vurderer, at de tror kvinder finder skaldede mænd mindre attraktive, viser det sig, at kun 13 % af de adspurgte kvinder ville blive kede af det, hvis deres mænd en dag tabte håret.

Samtidig viser det sig, at det vigtigste for kvinder, når de skal finde en partner, er din personlighed.

Proaktivitet kan hjælpe dig meget inden uheldet er ude
Det, der er med selvtillid, er, at det handler om at føle sig komfortabel i sin egen krop.

Selvom nogle mennesker klarer det fint, mens de har et hoved fuldt af hår, er der mange mænd med tendens til hårtab i familien, som allerede inden uheldet er ude, mister selvtillid, fordi de forventer at tabe håret.

Hvis det er tilfældet for dig, er det bedste råd, ifølge psykologien, at være proaktiv. Det at du ved, at du rent faktisk gør noget for at udbedre eller forebygge problemet, kan virkelig hjælpe dig til at få det bedre med situationen.

Hvad du kan gøre for at forebygge hårtab
Der er rigtig mange ting, du kan gøre for at forebygge dit hårtab. Der er selvfølgelig mange løsninger og produkter på markedet, som lover guld og grønne skove. Men fælles for dem alle er at, hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det det formentlig også.

Der findes ikke nogle mirakelkure derude, som kan få dit hår til at gro igen, men det vigtigste burde i og for sig heller ikke være dit hår. Derimod skal du huske, hver gang du føler din selvtillid dale på grund af dit hår, at det kun er i dit hoved, at det er et problem – så ingen grund til at tænke på det.

Hvis du ikke kan få bugt med de dårlige tankemønstre, så kan du hos HairLust få kosttilskud og hårplejeprodukter, som indeholder præcis de mineraler, vitaminer og aminosyrer, som dit hår har brug for, for at få de bedste betingelser.

Velvidende at du ved, at du gør noget godt for dit hår, lover vi dig også, at det vil kunne mærkes på din selvtillid.

Send til en kollega

0.015