23948sdkhjf

Sådan gør du arbejdet nemmere for dine håndværkere

Som virksomhedsejer er det naturligt, at man vil sikre sine ansatte de bedste vilkår.

Som virksomhedsejer er der oftest en del ting, man skal tage stilling til både i løbet af en arbejdsdag, men i særdeleshed også på længere sigt. Det kan være et tungt ansvar at bære, og man vil naturligvis altid gøre sit bedste for, at ens ens ansatte er sikret de bedste mulige vilkår og rammer, når de skal udføre arbejdet.

Det kan ses som en investering i virksomheden, hvis man sikrer ens ansatte de bedst mulige vilkår. Det betyder nemlig, at man optimerer virksomheden hele vejen rundt, da man øger arbejdsindsatsen grundet forbedret forhold, og det er oftest også ensbetydende med en lang række tilfredse medarbejdere.

Stilladser af høj kvalitet
Som håndværker er det stort set uundgåeligt, at der skal benyttes stilladser til at udføre arbejdet, og netop derfor gør en virksomheder sig også klogt ved at benytte de bedste mulige stilladser, da det er en sikring af arbejderne. Med stilladser af høj kvalitet, sikrer man de ansatte de bedst mulige vilkår for at udføre arbejdet, og man minimerer dermed også helt automatisk den risici, som er forbundet med stilladsarbejde.

Hvis man vælger stilladser af høj kvalitet, er det en god ide at vælge eksempelvis et facadestillads, som har aluminiumsdæk. Dette skyldes, at de er skridsikre og opbygget af blot få komponenter, hvilket betyder, at de er en hel del nemmere at montere - noget, som også betyder en optimering af arbejdet. Derudover er et stillads med aluminiumsdæk også perforeret, der, udover skridsikkerheden, også betyder, at det er muligt at benytte stilladset under alle tænkelige vejrforhold.

Gør arbejdet lettere
Udover at man med fordel kan vælge de bedst mulige stilladser, så findes der også andre valg, man som virksomhedsejer kan tage, når man skal sikre ens ansatte de bedste mulige vilkår. I håndværksbranchen er det uundgåeligt, at der skal foretages en del meget tunge løft, og det kan være en stor udfordring - både for de ansatte, men også i forhold til at få flyttet materialer rundt.

Her er det dog muligt at benytte sig af en GEDA-hej/materialehejs fra eksempelvis Bera Stilladser, som sikrer et let og ergonomisk løsning til de ofte så besværlige løft af tunge materialer. Med en materialeelevator er det på en nem og fleksibel måde muligt at få hejst materialer op og ned på de stilladser, som det nu engang skal bruges på.

Der er ingen tvivl om, at det er en stor fordel at vælge de bedst mulige løsninger som virksomhedsejer, da det betyder kvalitet hele vejen rundt.

Send til en kollega

0.047