23948sdkhjf

Fordele ved stilladsudlejning

Om der skal renoveres, mures op, eller bygges nyt, så kan du eller din virksomhed med fordel benytte dig af et stilladsudlejningsfirma.

Der er nemlig en række fordele ved at benytte dig af professionel hjælp, når der skal sættes stilladser op. Ikke nok med at stilladset kan være farligt at sætte op, hvis sikkerheden ikke er i top, så er det også farligt at færdes på et stillads, som ikke er sat korrekt op. Tag derfor fat i et udlejningsfirma, som opsætter stilladser, der lever op til forskellige sikkerhedskrav og regler.

I denne artikel finder du argumenter for, hvorfor du skal vælge et professionelt udlejningsfirma, der tager sig af opsætningen af stilladser.

Sikkerheden er i top
Et firma, der udlejer stilladser, er specialister med mange års erfaring og stort fokus på sikkerheden. Mange af udlejningsfirmaerne har forskellige udmærkninger, hvor du med fordel kan se efter ‘den grønne smiley’.

Den grønne smiley sikrer, at udlejningsfirmaet overholder alle kravene til et sikkert arbejdsmiljø. Derfor kan du med fordel benytte dig af disse firmaer, da de har bevis på, at de overholder krav og regler inden for arbejdsmiljø.

Specialtilpassede løsninger
Udlejningsfirmaer, der har specialiseret sig i stilladser, har oftest en lang række af forskellige moduler og tilbehør, som kan give dig netop den løsning, du efterspørger. Om du ønsker totalinddækning af stilladset eller blot en klimaskærm, som dækker dine ansatte for det danske våde klima, så kan udlejningsfirmaer efterkomme de fleste specialtilpassede ønsker.

Giv dig selv eller dine ansatte de bedste arbejdsbetingelser og spørg om rådgivning ved udlejningsfirmaet. De arbejder trods alt med stilladser til dagligt, og har derfor et indblik i, hvordan du på bedste vis kan opnå det sikreste arbejdsmiljø.

Stilladsudlejning i Nordjylland
Er du på udkig efter et udlejningsfirma, der har specialiseret sig i stilladser? Så er Nordjysk Stilladsudlejning det mest optimale valg for dig. Med mange års erfaring og ‘den grønne smiley’ er du sikret et professionelt og tilfredsstillende resultat. Med deres mangeårige erfaring inden for søjle/ergo stilladser får du et sikkert stillads, som giver dig eller dine ansatte de bedste arbejdsbetingelser.

Send til en kollega

0.062