23948sdkhjf

Lav ny stue på budget

Hvis du har et ønske om at give din stue helt nyt liv, kan du sagtens komme i gang uden de helt store midler.

Du har garanteret før haft en følelse af, at du har haft lyst til at skifte alt ud, fordi det hele ser ud, som det plejer. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du skal til at skifte alt ud i din stue, når du vil lave om. Du kan sagtens skabe en helt ny stemning og fornemmelse i stuen uden at tømme din konto.

Nye farver
Hvis du gerne vil have din stue til at få et overordnet anderledes look, kan det være en god idé at skifte alle farver ud. Måske du allerede nu har et farvetema, du kører. Hvis ja, kan du vælge et nyt tema. Hvis ikke du på nuværende tidspunkt har så mange farver i din stue, så få implementeret nogle farver. Det vil skabe liv og forandring til rummet. Farverne kan blandt andet komme i form af nye pyntepuder i sofaen, et fint gulvtæppe på trægulvet eller malerier på væggene.

Ryk rundt
Hvis du før har rykket helt rundt i et rum, ved du også, at det gør en kæmpe forskel, når du træder ind i rummet. Du behøver i virkeligheden slet ikke ud og købe en hel masse nyt for at skabe et nyt rum. Ofte kan du nøjes med at bruge, hvad du har og flytte rundt på det. Vælg et helt nyt hjørne til din sofa og tilføj nogle nye sofapuder, så er du allerede et langt stykke.

Har du en brandalarm?
Vidste du, at virkelig mange i dag glemmer en brandalarm? Nu hvor du alligevel er i gang med en makeover af din stue, så tjek op på, at du har en brandalarm, der duer. Hvis ikke, så tjek ABA anlæg ekspert Bagger Låse & Alarm A/S.

Send til en kollega

0.048