23948sdkhjf

Julefrokosterne er på vej

Er du i gang med at planlægge julefrokosten, men er tør for ideer?

I Danmark starter julefrokosterne gerne lang tid, før julen gør, og den fortsætter også lang tid efter. Og vi nyder dem. Det er en mulighed for at komme ud med venner eller kollegaer, uden at det foregår med pres fra hverdagens ræs. Ofte er det også en måde at mødes og snakke med sine kollegaer på, uden at det handler om arbejde. 

Men det er jo også et projekt, der skal planlægges. Er man en stor virksomhed, planlægges der ofte en fest kun for virksomheden selv, men er man ikke så mange, er der mulighed for at melde sig til en fest, som er arrangeret af nogle andre. Der kommer man også gerne til fest med en masse andre, så man samtidigt har mulighed for at møde nye mennesker. 

Er planlægningen i gang?
Hvis man skal melde sig selv, eller flere, til en julefrokost, skal man være tidligt ude. Der bliver hurtigt fyldt op. Hvis du mangler en idé til din julefrokost i Aalborg i 2019, så er Mortens Kro en mulighed. De holder gennem november og december store julearrangementer med god mad og underholdning hele aftenen. Der er sammensat en dejlig aften med en skøn julefrokost menu.

Send til en kollega

0.047