23948sdkhjf

Det kan du forvente af 2019-bilmodellerne

Nye teknologier og spændende designs præsenteres snart på bilmarkedet fra nogle af de ledende producenter i verden.

I 2019 kommer Audi, BMW og Mercedes med hvert deres bud på en model til det danske bilmarked, som er i stor fremgang. Faktisk har danske husstande sjældent købt så mange nye biler, som de har gjort de seneste år.

Efter finanskrisen har den danske økonomi igen etableret sig, arbejdsløsheden er faldet, og danskernes realløn er steget. Det har givet ro i privatøkonomierne, og pengene er blandt andet brugt på flere biler. Flere prioriterer nu mere plads samt en højere ydeevne, hvorfor det særligt er salget af mellemstore biler, der er steget. SUV-klassen er i særdeleshed blevet mere populær i Danmark de seneste år.

Bilekspert giver sit bud på 3 spændende 19-modeller
Hos Allan Hansen Automobiler A/S har de også kunnet mærke den stigende købelyst hos danskerne, og de glæder sig meget til at vise forbrugerne den nye teknologi, der introduceres gennem årets modeller.

“Adaptiv fartpilot er en spændende og yderst brugbar teknologi, som vinder mere og mere frem. Systemet inkluderer også nødbremseassistent, som forhåbentlig kan nedbringe antallet af trafikulykker”, fortæller Martin Hansen fra Allan Hansen Automobiler A/S.

Han har stor indsigt i de kommende modeller på det danske bilmarked, hvorfor vi har spurgt ham ind til de kommende modeller fra henholdsvis Audi, BMW og Mercedes. Han har udpeget tre kommende modeller, som han glæder sig til at præsentere i sit bilhus i Daugård ved Vejle.

Audi Q3 - komfort og sikkerhed i SUV-klassen
Overvejer du at købe en SUV, kan du med fordel vente til, at den nye Audi Q3 rammer markedet. “Vi forventer os meget af den nye Audi Q3, som hidtil har været ganske populær - særligt fordi SUV-klassen vinder frem”, fortæller Martin Hansen om den kommende model. Den byder på en række moderne teknologier - f.eks. Audi Drive Select, som lader dig vælge mellem seks forskellige profiler afhængig af underlag m.m. - samt en særlig høj kørekomfort. Her kan du glæde dig til en bil, der egner sig fremragende til alt fra manøvrering i byen, mange timer på landevejen samt offroad-kørsel.

BMW 8-serien - topmoderne elegance og ikonisk design
“BMW har netop relanceret 8-serien, som vi forventer os meget af og glæder os til at sælge”, siger Martin Hansen bl.a. om de nye biler fra BMW’s 8-serie - og der er i sandhed noget at glæde sig til. 8-modellerne er ultra-moderne og elegante i deres udtryk, og de kommer med den nyeste teknologi i motoren såvel som interiøret. Der kommer både en to-dørs samt en fire-dørs udgave. BMW beskriver selv 8-serien som ‘sportsvogne i sedan-størrelser’, og den beskrivelse virker ganske rammende.

Mercedes GLB - sporty SUV med plads til 7
I foråret 2019 præsenterede Mercedes den nye GLB, som er en SUV-model, der ligger sig lige mellem deres GLA og GLC (deraf det naturlige navn). Den rummer hele syv sæder, og så er den udtænkt som en direkte konkurrent til bl.a. Audi Q3, hvor Mercedes ellers ikke har haft en tilsvarende udgave. Derfor kommer den også til at være et alternativ til den ellers populære Mercedes A-klasse, som Martin Hansen også er begejstret for: “Den nye A-klasse er allerede en sællert og ventetiden er lang for en ny model”. Mercedes GLB forventes at ramme det europæiske marked i slutningen af 2019.

Er du nysgerrig på de nye bilmodeller, og vil du gerne høre mere om dine muligheder for at finde en bil, der er perfekt til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte Martin Hansen eller en af hans dygtige kollegaer fra Allan Hansen Automobiler A/S.

Send til en kollega

0.015