23948sdkhjf

Flere bliver reddet med hjertestarter på arbejdspladsen

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Falck, som rådgiver om og leverer hjertestartere til erhverv og industri. Læs videre og få de vigtigste tommelfingerregler og gode råd på området.

Tre ud af fire kan overleve
Hvert år er der 4.000 danskere, der får hjertestop. Mange er på arbejde, når det sker. Men med førstehjælp og hjertestarter kan tre ud af fire, der får hjertestop, overleve uden større mén. Det er derfor helt afgørende, at kollegerne kan mobilisere lynhurtig og effektiv hjælp.

Sådan vælger du en hjertestarter til dit erhverv
Det giver tryghed i hverdagen at vide, at man har en sikker arbejdsplads. Hvis uheldet er ude, skal alle vide, hvor de kan finde førstehjælpsudstyret, og udstyret skal være klar til brug. Det er derfor vigtigt at vælge udstyr af høj kvalitet, som man kan regne med i en akut situation.

1. Vælg en hjertestarter af god kvalitet. Undersøg, om den fx guider undervejs med tale på dansk. Se også på, om delene er lette at skifte ud, hvis den har været i brug, og om den selv giver besked, når batterierne skal skiftes.

2. Undersøg, hvor og hvordan den skal hænge – eller få leverandøren til at hænge den korrekt hos jer. Den skal hænge et sted, hvor flest mulige kan få fat i den hurtigt og nemt. Måske er det udendørs i et dertil egnet skab.

3. Tænk over jeres behov. Hvor skal den bruges og af hvem? Skal den fx hænge indenfor i et kontormiljø og virke med et tryk på én knap, eller skal den kunne transporteres rundt og måske blive udsat for vand, støv og bump?

Køb eller leasing?
Hos Falck kun du kun få forskellige hjertestartere, der alle lever op til den højeste internationale standard. Derfor er spørgsmålet mere, hvilken slags du skal vælge og om dit firma skal lease eller købe den. Rådgiverne hos Falck anbefaler en leasingaftale. Startudgiften er lavere, og Falcks servicemontører sørger for at reparere, vedligeholde og udskifte udstyret efter behov. Batterier og pads bliver skiftet regelmæssigt og starteren bliver tjekket grundigt, så I kan føle jer trygge ved, at den virker som den skal.

Hvis I foretrækker at købe den, tilbyder Falck prismatch. Finder I samme model et andet sted til en lavere pris, får I den til den lave pris. Herefter kan I eventuelt vælge en serviceaftale hos Falck, så I ikke selv skal tænke på vedligeholdelsen.

Uanset om I vil lease eller købe, kan I hos Falck vælge følgende modeller:

LIFEPAK CR2 med Wi-Fi
Den fuldautomatiske starter styrer genoplivningen trin for trin. Den har Wi-Fi, der holder øje med strømniveauet og opdaterer softwaren.

LIFEPAK 1000
Den ekstra robuste starter er ideel til industri, byggeri, transport, produktion, svømmehal o.l. Den kan tåle støv, vand og hårde bump.

LIFEPAK CR Plus
Den enkle, supernemme og effektive starter virker med én knap. Den passer ideelt til kontoret, institutionen, foreningen, butikken mv.

Få mere at vide på 70 25 70 73 eller bliv ringet op her.

Du kan også læse mere på Falcks hjemmeside her.

Send til en kollega

0.064