23948sdkhjf

Derfor er det en fordel at privatlease en bil

Er du i tvivl om, om du skal købe eller privatlease en bil? Så læs med her, hvor vi kigger nærmere på privatleasing.

Drømmer du om at få en bil, så det bliver nemmere at komme omkring? Er du i tvivl om, om du skal købe eller lease dit nye køretøj? Så læs med her, hvor vi giver dig en række gode grunde til at vælge privatleasing.

Det er nemmere at skifte bil senere hen
En af de helt store fordele ved at lease en bil er, at det giver dig mulighed for at skifte bil efterhånden, som dine behov ændrer sig. Køber du en bil, er du nødsaget til at beholde den i en længere årrække, hvis ikke du skal tabe alt for mange penge på den. Dét er ikke noget, du behøver tænke over, hvis du leaser en bil.

Ændrer din livssituationen sig, fordi du for eksempel får et barn eller får nyt job, der stiller andre krav til din bil, kan du blot lease et andet køretøj. Ved privatleasing binder du dig kun for en kortere periode på eksempelvis et eller to år ad gangen, og når denne periode er gået, kan du så vurdere, om du vil fortsætte i samme bil, eller du vil skifte til en anden.

Det er billigere at lease end at købe en dyrere bil
Er du glad for dyrere biler, kan det klart være en fordel at privatlease fremfor at købe. Det skyldes, at registreringsafgiften er væsentligt lavere, når du leaser, end når du køber. Desuden gælder det, at dyrere biler falder markant i værdi med tiden. Køber du en dyr bil, kan du således risikere at miste en hel del på den ved videresalg. Særligt hvis du ofte skifter bilen ud, kan det blive en dyr fornøjelse.

Når du leaser en bil, er det leasingselskabet, der ejer bilen. Det vil også sige, at det er dem, der mister penge efterhånden, som bilen bliver ældre. Det er endnu en af grundene til, at du nemmere kan skifte bil ved leasing af bil. Engangsbetalingen er væsentligt lavere, end hvis du køber en bil, og du behøver ikke at bekymre dig om værditab, når du skal af med din gamle bil.

Der er ingen uforudsete udgifter, når du leaser
En af de helt store fordele ved privatleasing København eller et andet sted i Danmark er, at du ved leasing af bil ved helt præcist, hvilke udgifter du har til bil om måneden. Som regel vil en leasingaftale inkludere en serviceaftale. Det vil sige, at du som udgangspunkt ikke skal have penge op af lommen i løbet af leasingperioden – ud over den månedlige ydelse, naturligvis.

Privatleasing er altså en god løsning for dig, der gerne vil vide nøjagtigt, hvor mange penge der går til bil om måneden. Dog skal du være opmærksom på, at du skal have et temmelig godt indblik i dine bilvaner, hvis du skal lease. Når du indgår en leasingaftale, skal du nemlig vælge, hvor mange kilometer du vil have til rådighed i løbet af leasingperioden. Kører du mere end det på forhånd aftalte antal kilometer, kommer du til at betale ekstra, når du leverer bilen tilbage.

Send til en kollega

0.062