23948sdkhjf

Chinos til mænd - den klassiske garderobe

Chinos er et sikkert valg til garderoben.

Der findes i dag et større udvalg af chinos til mænd, end der nogensinde har gjort. Og det er der selvfølgelig en årsag til. Der er uden tvivl nogle items i din garderobe, du har ejet i en lang årrække. Items du ikke smider ud, fordi de aldrig går af mode. Det være sig items som cowboyjakker, læderjakker, Dr. Martens støvler, et par converse eller vans sko. 

Moden har det med at gentage sig selv, mens nogle ting altid består. Sådan er det med chinos til mænd. Med et par Chinos er du sikret det klassiske element til dit outfit. Et klassisk element, du kan pifte op med modens tendenser. Chinos vil være et af de items i din garderobe, du aldrig smider ud, med mindre du har slidt dem tynde. 

Chinos til hverdag og fest
Chinos er klassiske, men det er ikke ensbetydende med, at de er kedelige. I dag kan du få chinos i et væld af farver. Chinos kan bruges til fine lejligheder med en flot jakke og skjorte til, eller de kan bruges til hverdag kombineret med en t-shirt. 

Chinos er ofte meget behagelige at have på, og er derfor blevet en yndet hverdagsbuks - også for kvinder. Med et par chinos signalerer du både professionalisme og afslappethed, hvilket ofte er en rigtig god kombination i arbejdsøjemed, medmindre du selvfølgelig er advokat, hvor jakkesættet er et absolut must. Men hvad er chinos egentlig?

Hvad er chinos?
Få svar på hvad er chinos? Oprindeligt blev chinos primært brugt af militæret, på grund af deres gode holdbarhed. Efterfølgende er chinos blevet en ikonisk buks, der findes i mange mænds garderobe. Som udgangspunkt er chinos løse og afslappede, hvorimod ikoniske jeans er stive i sit udtryk. Det skyldes især, at jeans er lavet af denim og chinos af bomuld. 

Chinos er enkle, komfortable og slidstærke. Kendetegnet ved dem, er at de ligger et sted mellem casual bukser og habitbukser. Det gør dem yderst velegnet til både hverdagsbrug og mere festlige lejligheder. 

Chinos kommer i mange forskellige farver, former og materialer, så det kan virke uoverskueligt at finde frem til det par, der passer bedst til netop dig. Der findes forskellige former, fordi vi er forskellige - så selvfølgelig er der også noget til dig. Alliér dig med en ekspert i butikken og få hjælp til, hvordan du vælger det bedste par. 

Send til en kollega

0.032