23948sdkhjf

Presmontage sikrer et resultat af høj kvalitet

Står du og skal have monteret eksternt materiale på dine emner, men er i tvivl om hvordan dette bliver gjort på den mest effektive måde med højest kvalitet? Så er presmontage løsningen, og det kan du læse meget mere om lige her.

Hvad er presmontage?

Når man udfører presmontage, fastsætter man en ekstern enhed på et emne. Det kan eksempelvis være en møtrik eller en skrue, der skal sættes fast på en metalplade. Med presmontage får du muligheden for at fastsætte en anden enhed ved at montere det med maksimal vedhæftning. Det sker på en måde, hvorpå et emne, eksempelvis en metalplade, føres frem i en bestemt position, hvorefter en enhed, eksempelvis en møtrik, bliver presset ned i emnet. Dette er en yderst effektivt proces, som udføres i høj kvalitet uanset seriens størrelse. Når processen er færdig, vil det ikke være synligt på metalpladen bagside, at møtrikken er sat fast med presmontage, hvilket efterlader emnet med flotte, rene linjer. Når enheden er fastsat, er det efterfølgende muligt at montere eksempelvis folie.

Mulighed for specifikke opgaver

I denne proces er det muligt at håndtere både traditionelle opgaver ved hjælp af standardværktøjer, men det er også muligt at håndtere yderst specifikke opgaver med nogle kundetilpassede værktøjsløsninger, hvilket er med til at gøre det attraktivt for alle typer kunder. Med muligheden for at få udført mere specifikke og unikke opgaver, kan det som erhvervsdrivende være svært og uoverskueligt at finde ud af, hvilken løsning der er den rette. Det kan derfor være en god idé at tage fat i nogle professionelle, som kan rådgive i den rigtige retning og måske endda varetage din opgave. 

Leverandør med egen maskinpark

Hos Reservedelsfabrikken råder de over deres egen, alsidige maskinpark, og de har derfor mulighed for at håndtere traditionelle opgaver, men de kan samtidig også udføre de mere komplicerede, unikke opgaver, da de råder over både standardværktøjer og kundetilpassede værktøjsløsninger. Med deres faglærte personale står Reservedelsfabrikken klar til at rådgive dig til enhver tid og med deres alsidige maskinpark, er de konkurrencedygtige på både kvalitet og pris. De kan håndtere alle dine opgaver uanset om de skulle være store eller små.

Send til en kollega

0.015