23948sdkhjf

Hvordan kommer du i gang med bådudlejning?

Er det nu en god idé at købe en båd? Er det en for stor investering? Får jeg den egentlig brugt? Hvad så i de perioder hvor jeg ikke har tid til at sejle?

En sejlerferie er yderst tillokkende for rigtig mange mennesker, men de mange spørgsmål er ofte nogle af dem, der melder sig, når snakken falder på emnet. Boataround.com kan hjælpe med at komme de mange udfordringer til livs og sikre, at din sejlerdrøm alligevel kan blive ført ud i livet – med eller uden egen båd liggende i havnen.

Udlej din båd som bådejer
At eje sin egen båd er dejligt. Alene tanken om at have båden liggende i havnen klar til at drage af sted er tillokkende. Løfterne om solrige dage med krystalblåt hav til alle sider. Men først kommer investeringen i båden, og derefter følger de tilbagevendende udgifter såsom havneplads og vedligeholdelse. Dertil kommer de perioder, hvor du af den ene eller anden grund ikke har mulighed for selv at sejle ud i båden. Det er netop i de perioder, hvor du har mulighed for at leje den ud og samtidig minimere de kedelige udgifter.
Men alene tanken om at skulle igennem bøvl og besvær med bådudlejning, bremser mange allerede ved tanken. Det behøver det dog ikke, da Boataround.com hjælper dig igennem alt det besværlige. Ved at oprette din båd gennem platformen, kan du bestemme pris og udlejningsperioder, hvorefter du bare skal vente på henvendelser fra interesserede lejere. Du bestemmer selv hvem, der får lov at leje, ligesom din båd er fuldt forsikret undervejs.
Ud over lejeindtægten kan du også opnå et skattefradrag på bådudlejning. De første 10.200 kr., du tjener, er skattefri, og derefter betaler du kun skat af 60 % af de overstigende indtægter.

Lej en båd
Hører du til gengæld til dem, der ikke ønsker at foretage investeringen i egen båd af den ene eller anden årsag, behøver din sejlerdrøm dog ikke stoppe der. Med Boataround.com kan du leje mere end 12.000 forskellige yachter fordelt på destinationer i hele verden. Du kan leje alt fra en hurtig motorbåd til en komfortabel katamaran. Det er så let som at gå ind på hjemmesiden og vælge ønsket destination, tidsrum samt bådtype. Herefter er du klar til at leje din valgte båd. Stilles der specifikke krav om forsikring, bådlicens eller lignende, fremgår det på bådens profil, så du let får et fuldt overblik over de nødvendige ting, inden din sejlerdrøm kan gå i opfyldelse.

Send til en kollega

0.097