23948sdkhjf

SMV:Digital sætter gang i den digitale omstilling

Er din virksomhed klar til at tage det næste skridt mod at digitalisere jeres forretning? Mange virksomheder har svært ved at tilrettelægge digitale projekter mod en digital omstilling, og derfor er SMV:Digital jeres nye bedste ven, der giver jer en mulighed for at søge om tilskud til en digital omstilling i jeres virksomhed. Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvordan jeres virksomhed kan investere i jeres egen fremtid med SMV:Digital.

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital hjælper virksomheder i gang med alle deres digitale ambitioner. Det betyder, at man kan få hjælp til online salg, digitale kompetencer og investering i ny teknologi, der overordnet set vil automatisere mange processer i små og mellemstore virksomheder. Programmet indeholder en masse tilbud og giver hvert år tilskud til digitale projekter i mange virksomheder i hele Danmark. Ordningen kan bruges til alle brancher. 

Hvorfor skal du overhovedet overveje SMV:Digital

SMV:Digital åbner løbende for ansøgninger fra virksomheder, der vil sætte turbo på vækst og udvikling i deres virksomhed ved hjælp af e-handel, automatisering etc. Som virksomhed skal man overveje, om man er klar til at komme med på denne rejse, der hjælper med en digital omstilling. Det kan for eksempel betyde, at man får inkorporeret en digital strategi, der sikrer virksomheden digital IT-sikkerhed samt bedre udnyttelse af data som en del af forretningsudviklingen. Overordnet set, så skal projekter via SMV:Digital ses som en investering i fremtiden, hvis man fortsat vil være konkurrencedygtig  - også i forhold til både medarbejderes og lederes digitale kompetencer.

Rådgivning til SMV:Digital

SMV:Digital åbner jævnligt op for nye puljer, hvor ansøgere kan søge om tilskud til den digitale omstilling. Her kan virksomheder med fordel få hjælp til ansøgningsprocessen, da ikke alle bliver accepteret til at modtage tilskud. Det er nemlig vigtigt, at man får ansøgt på den ‘rigtige’ måde, og her vil C2IT Digital være den oplagte samarbejdspartner til den del. De har mange års erfaring med digitale strategier, digitale projekter og forretningsudvikling. De kan hjælpe jer gennem hele ansøgningsprocessen med den korrekte rådgivning, så I har de bedste forudsætninger for at modtage det tilskud, som jeres virksomhed har brug for. Dernæst kortlægger de alle jeres muligheder og laver en plan for at komme i gang, men vigtigst af alt; så fungerer de som jeres hjælpende hånd igennem hele processen, hvor de altid er klar til at hjælpe - uanset hvilke områder I ønsker at automatisere og digitalisere i jeres virksomhed.

Send til en kollega

0.052