23948sdkhjf

Få udført professionelle,statiske beregninger af Calceku ApS

Når du skal have opført et nybyggeri, en tilbygning eller en ombygning, er det væsentligt, at du har styr på den tekniske dokumentation. Calceku ApS udfører statiske beregninger for privat- og erhvervskunder.

Skal du have opført et byggeprojekt, monteret en ståltrappe, altan eller lignende, er det vigtigt, at konstruktionen kan bære det. Derfor er det vigtigt, at der er styr på den tekniske dokumentation, som har til formål at beregne, at byggeriet rent faktisk kan bære.

Calceku ApS er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig udelukkende med statiske beregninger. Det betyder, at du kan få en kompetent og sikker arbejdskraft, når du skal have styr på den tekniske dokumentation, der blandt andet er krævende, hvis du vil have dit byggeri godkendt.

Calceku ApS foretager statisk beregninger for kunder
Calceku ApS består af ejer og stifter, Jonas Kragh Ceku, der har den rigtige uddannelsesmæssige baggrund som civilingeniør med speciale i beregninger. Herudover har Jonas i flere år arbejdet som håndværker, hvilket har givet ham det rette udgangspunkt for at kende til alle leder af et byggeprojekt; både som udførende del, men også i forhold til at beregne, hvorvidt byggeriet rent faktisk kan bære.

Når du samarbejder med Calceku ApS, er du derfor garanteret en kompetent og professionel rådgivende ingeniør, der kender til alle aspekter af et byggeprojekt. Det er din garanti for et professionelt resultat, hvor der er tænkt på alt.

Statisk beregning til teknisk dokumentation
Der er bærende konstruktioner i ethvert byggeprojekt. Derfor er det vigtigt, at man på forhånd ved, om det byggeri, der skal opføres, rent faktisk kan bære. Det gælder ethvert byggeri, men det gælder også for tilbygninger, ombygninger og montering af konstruktioner, der skal kunne bære - eksempelvis trapper og altaner.

Hvis du vil have byggeriet godkendt, er det vigtigt, at der er dokumentation for, at byggeriet kan holde i virkeligheden, når først det er blevet opført. Samtidig er det væsentligt, at byggeriet baseres på tegninger og korrekte beregninger, så byggeriet rent faktisk kan stå opført til tiden.

De statiske beregninger er her et væsentligt element, da det er dem, der dokumenterer, at byggeriets bærende konstruktioner opfylder de krav, der er til moderne byggerier. Det er altså vigtigt, at du vælger den rette samarbejdspartner, hvis du vil have succes med dit byggeri.

Statiske beregninger for professionelle og private
Når du er arkitekt, håndværksmester eller entreprenør, er det vigtigt, at du har en kompetent samarbejdspartner, der kan udføre de statiske beregninger for dig. I visse tilfælde er der en tilknyttet virksomheden, men i mange tilfælde er det en arbejdskraft, der bliver hentet udefra.

Det gør sig eksempelvis gældende, når der skal foretages stabilitetsberegninger eller lignende beregninger, som er essentielle for stort set ethvert byggeprojekt, der skal godkendes på forhånd.

Hos Calceku ApS får du en kompetent samarbejdspartner, der tilbyder faste aftaler med erhvervskunder indenfor stort set alle kategorier. Du kan få hjælp til beregninger inden for de fleste konstruktionsmaterialer, så du er garanteret, at dit byggeri bliver udført korrekt.

Hvis du er privatperson, der skal have opført en tilbygning, ombygning, altan, ståltrappe eller en lignende konstruktion, er det ligeledes vigtigt, at du på forhånd får udført statiske beregninger, som kan være en del af den tekniske dokumentation, der kræves for at byggeriet bliver godkendt.

Sådan udføres statiske beregninger
Ethvert succesfuldt byggeprojekt indeholder beregninger, som tegningerne efterfølgende baseres på. Det er samtidig essentielt, at de parter, der er involveret i byggeriet, har en god og konstruktiv dialog, så alle hele tiden er ajour med, hvordan byggeriet skrider frem - og er enige om, hvordan byggeriet foretages.

Med Calceku ApS på holdet, er du sikker på, at alle til enhver tid er enige om, hvordan arbejdet udføres, så manglende dialog ikke resulterer i, at udviklingen ikke foregår på korrekt vis. Beregninger og tegninger er vigtige for, at byggeriet kan lykkes, da det er dem, der danner fundamentet for det videre arbejde.

Du bør derfor aldrig gå på kompromis, når du vælger en samarbejdspartner til udførelse af statisk beregning, tegninger og lignende. Det risikerer at gå udover kvaliteten af byggeriet, ligesom det ikke er sikkert, at byggeriet bliver godkendt. Med Calceku ApS som samarbejdspartner er du altid garanteret, at beregningerne er korrekte og bliver udført til tiden.

Send til en kollega

0.047