23948sdkhjf

Elektronik til skarpe priser

Av-Cables.dk sælger mange forskellige slags tilbehør til elektronik samt forskellige gadgets, afspillere mm. Læs bl.a. om et vildtkamera og om Chromecast her.

Køb et vildtkamera hos Av-Cables.dk
Hos Av-Cables.dk kan du finde mange forskellige smarte gadgets, afspillere, højtalere, kabler, tilbehør men også noget så specifikt som et vildtkamera. Sådan et er lavet til at sætte op på et stykke land, hvor man gerne vil vide, om der er vildt og i så fald hvilken slags vildt, der er, og det sidder så i dvale, men reagerer på bevægelser og begynder at filme, hvis der er bevægelse. Derfor kan det også bruges til privat overvågning, og du kan helt sikkert finde præcis den model, der passer til dine behov i webshoppen. Kom tæt på dyrelivet eller find ud af, hvem der spiser æblerne fra dit æbletræ. Det har mange fordele, men et vildtkamera er smart fordi det kan holde til al slags vejr, og det har et utroligt godt batteri, som kan holde til mange nætter udenfor. Læs mere på hjemmesiden om de forskellige vildtkameraer, og hvordan du kan bruge dem.

Stream film og serier med Chromecast
Google Chromecast er en afspiller, som du kan slutte til dit tv via HDMI og på den måde få adgang til super smart afspilning og streaming. Den virker nemlig over de enheder, som du allerede har, fx din telefon, som du så kan bruge til at streame film på dit tv, sætte i kø, sætte på pause, spille spil, se sport, film, serier og meget mere. Der er mange forskellige muligheder og med Chromecast får du adgang til over 20.000 tv-serier, film og meget mere og du vil helt sikkert elske de mange forskellige slags underholdning, som du får adgang til. Der er mange forskellige slags fordele, og du kan læse meget mere på Av-Cables.dk, hvor du finder info om Google Chromecast og de mange forskellige muligheder, det giver dig for smart streaming og super smart afspilning fra din iPad, MacBook, iPhone, Android, PC eller Chromebook. Det er virkelig smart.

Send til en kollega

0.051