23948sdkhjf

Erhvervsalarmer giver større tryghed på arbejdspladsen:

Det skal du vide

Erhvervsalarmer er et must på enhver arbejdsplads. Hvad end det er en produktion, kontor, detailhandel eller en helt fjerde form for arbejdsplads, er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Der findes mange måder, en virksomhed kan vælge at beskytte sig selv, og her handler det om at skræddersy erhvervsalarmer, så de dækker alt det nødvendige ind.

Vil du vide mere om, hvilke muligheder der er for alt, hvad en erhvervsalarm indebærer? Så følg med nedenfor, hvor vi skal snakke om tre af de største erhvervsalarmer: Tågesikring, alarmsystemer og kameraovervågning.

Tågesikring gør det (næsten) umuligt for indbrudstyven
Ved du, hvad vi mener, når vi taler om tågesikring på arbejdspladsen? Vælges der en helt almindelig alarm, vil indbrudstyve have et forspring på i hvert fald et par minutter, før politi eller vagtselskab er fremme. Men med tågesikring bliver tyven forvirret og distraheret – og så er chancen for at fange dem på fersk gerning langt større.

Tågesikring sender nemlig en tyk tåge ud via en tågekanon, når alarmen udløses, som gør det meget svært at se i lokalet. Tågen er ikke skadelig for lokalet, og den trækker ikke meget strøm. Den kan monteres skjult, så den ikke er til at spotte.

Alarmsystemer giver en allround-tryghedsfølelse
Et klassisk alarmsystem er et af de mest populære valg, og det er ikke så underligt. Enhver form for erhvervsalarm eller alarmsystem er nemlig effektiv, og så virker det. Det er altså ikke uden grund, at virksomheder på tværs af kloden bruger “ganske almindelige” erhvervsalarmer.

Hos de fleste virksomheder kan du vælge mellem mange forskellige slags erhvervsalarmer. Der findes mange systemer, og de kan alle noget forskelligt.

Kameraovervågning er et praktisk redskab, når uheldet er ude
Den måske mest kendte og næstmest anvendte erhvervsalarm er kameraovervågning. Ligesom tågesikringen giver kameraovervågning en stor tryghedsfølelse, men på en “når skaden er sket”-måde.

Med kameraovervågning kan i både observere, hvis der er ved at ske noget, men I kan også identificere og anmelde en tyv efter tyveriet – og det er også derfor, kameraovervågning er et must inden for detailhandel.

Nu har du fået et indblik i de tre mest hyppige erhvervsalarmer – ved du, hvad der bruges på din arbejdsplads eller er det tid til en opgradering?

Send til en kollega

0.031