23948sdkhjf

Øget fokus på webshops skal øge virksomheders omsætning

E-handel er kommet for at blive, og specielt under Corona-krisen blev det tydeliggjort, hvor vigtig online-handel er for samfundets virksomheder i dag

Online-handel øger virksomheders omsætning, og af denne grund bør enhver virksomhed sørge for at fokusere på at skabe en veletableret webshop. Heldigvis findes der masser af webshopløsninger, der netop gør det nemt for virksomheder at etablere en webshop – eksempelvis Magento.

Magento webshop er på verdensplan den mest anvendte
Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Magento, er det på tide. På verdensplan er Magento-platformen nemlig den allermest brugte webshopløsning. Platformen er særdeles skalerbar, hvilket er en kæmpe fordel for virksomheder. Herved skal brugerne ikke frygte, at webshopløsningen ikke kan følge med virksomhedens udvikling. Tværtimod vil det altid være muligt for brugerne at skalere en webshop med Magento – uanset om virksomheden er af stor, mellem eller lille størrelse.

Magento er open source-løsning og ekstrem professionel. Med mere end 2.000 udvidelsesmoduler får brugerne i den grad mulighed for at tilpasse webshoppen præcis efter behov. Dette giver mange fordele og gør Magento-shop unik sammenlignet med de konkurrerende på markedet. Derudover formår brugerne altid at bibeholde 100 % ejerskab over shoppen, hvilket er en stor sikkerhed at stille.

International klasse – og mulighed for opgradering
Idet Magento-webshopløsningen har opnået så stor popularitet verden over, er det naturligvis også muligt at opnå international klasse. Derfor er Magento via avancerede multi-site-funktionaliteter udviklet til at håndtere flere produkter, valutaer og sprog. Dette giver virksomheder mulighed for at styre flere forskellige webshops samtidigt fra samme back-end, hvormed indhold og produkter på nem vis oversættes til flere sprog og deles på tværs.

Magento er den platform, hvorfra der drives flest B2B-webshops i hele verden. Har du som bruger brug for at håndtere B2B-webshops med kundespecifikke priser, flere sprog og multibrands, er det en god idé at opgradere til Magento 2. Uanset om du anvender Magento 1 eller Magento 2, vil de tilknyttede fordele være mange. Brugere får nemlig en hurtig bestillingsproces, avanceret rabatstruktur, kundespecifikke priser og produktkategorier, kundelogin, flere betalingsformer og meget mere.

For at få mest ud af platformen er det nødvendigt at have den rette viden og kompetence inden for feltet. Besidder virksomheden ikke dette selv, er det en god idé at ansætte en dygtig programmør til formålet.

Magento hjælper virksomheder i IoT-æraen
Nutidens samfund er i den grad specificeret som værende IoT-æraen. Af denne grund presses virksomheder i dag også til netop at sælge online – og her går e-handelsplatformen ind og hjælper virksomhederne. Magento Open Source er tilmed en gratisversion af Magento, som virksomheder frit kan downloade, personliggøre og hoste på egen hånd. Ønskes udvidelser og tilføjelser, vil det koste penge.

Den eksakte pris for Magento er dog ikke muligt at sige, da det afhænger af valg af udvidelser og tilføjelser. Priserne på disse svinger alt efter avancering – men det betyder også, at Magento-webshopprisen kan justeres alt efter behov. Magento 2 koster naturligvis penge, men her får brugerne altså mere funktionalitet såsom support 24/7, avancerede marketingfunktioner, målrettede kampagner og kundebelønningsprogrammer.
Ønsker du at lære mere om feltet, kan du her læse Erhvervsstyrelsens analyse på e-handelsområdet.

Send til en kollega

0.063