23948sdkhjf

Sådan pakker du den perfekte håndbagage

Du glæder dig sikkert allerede til din næste ferie, hvor du skal nyde en kold drink under varmere himmelstrøg og opleve nye spændende eventyr

Det eneste du bør bekymre dig om på ferien er, hvor tidligt du kan tillade dig at spise dagens første is, og hvad du skal have at spise til frokost. Din ferie starter så snart du står i lufthavnen og er klar til at boarde. For at du får en nem og behagelig rejse under flyveturen, bør du altid pakke en let og praktisk håndbagage.
Uanset om du skal flyve 2 eller 20 timer, er en perfekt sammensat håndbagage uundværlig, og er med til at give dig de bedste forudsætninger for en god rejse. Hvis du har nok i bare at huske dig selv, så vil der i følgende være gode råd og forslag til, hvad du bør pakke med i din håndbagage. Inden du pakker er det godt altid at huske på de 3 p’er – pas, penge og pung. Dette er yderst vigtigt for at du overhovedet kan komme afsted!

God underholdning slår tiden ihjel
Vigtigt og nødvendigt! Den rette underholdning er en god tidsdræber, og sikrer, at du er beskæftiget under hele flyveturen. Det er vigtigt, at du har forskellige former for underholdning med, da du helt sikkert kender det med at miste interessen indenfor kort tid. Hvis du kan se frem til mange timer oppe i luften, er du med den rette underholdning dækket godt ind. En letlæselig bog der ikke fylder alverden, eller et godt magasin, er aldrig at tage fejl af. Læsestof er også noget du vil kunne få glæde af i løbet af ferien. Der er typisk god ro til at kunne fordybe sig i en god bog, eller læse mere om dit feriemål i en af de mange turistbøger fra ”Turen går til.” Hvis du godt kan lide at høre musik eller lytte til en god podcast, er det også en god ide at medbringe et par gode høretelefoner, der lukker alt andet støj ude. Det ultimative must-have er et kortspil eller hjernevridere som quiz, kryds & tværs og sudoku. Disse former for underholdning fylder ikke meget, og er også god underholdning, som du vil få glæde af under ferien.

En god søvn uden afbrydelser
Dagene op til afrejse kan have været fyldt med planlægning, og når du endelig sidder i flyet, er der ikke flere praktiske ting du behøver at få styr på. Derfor er en velfortjent lur nok meget tiltrængt. En god ide til den perfekte søvn er en lækker oppustelig nakkepude, der sørger for, at dit hoved og nakke får god og behagelig støtte, samtidig med, at den fylder minimalt i tasken. Det kan være svært at finde en behagelig stilling i et flysæde, og med begrænset plads, vil du komme til at vende og dreje dig irriterende mange gange, inden du overgiver dig til søvnen. Alt afhængig af flyselskabet, er der flysæder, som ikke er justerbare. I længden vil det blive trættende og hårdt for kroppen at skulle sidde i samme stilling. Et andet must-have til din tur er en sovemaske, da den lukker ned for næsten al lys. Hvis du ønsker absolut ro under turen er ørepropper altid et hit, og du kan lukke det meste støj ude. Det er ofte en udfordring at vide, hvor meget eller hvor lidt tøj du bør have på under afrejse, og der er næsten ikke noget værre end at sidde og fryse. Temperaturen varierer, og det er derfor altid en strålende ide at medbringe et par ekstra tykke sokker og en varm trøje.

Elektronik og andre vigtige ting
Det er en gode ide at pakke det vigtigste i din håndbagage. Hvis du på uheldigvis skulle miste din kuffert, er du afhængig af de ting du har pakket i din håndbagage. Derfor er det vigtigt, at du har rette udstyr. Måske du allerede har en, men ellers vil det være en fin ide at undersøge det store udvalg indenfor powerbank. Der findes et hav af powerbank, og det kan være svært at blive klog på, hvilke powerbank der er bedre end de andre. I flyet kan du høre musik eller se film, ligeså tosset du vil, uden du behøver at være bekymret om at løbe tør for strøm. Du bør finde en powerbank, der er handy at have med under rejsen, samtidig med den passer til dit behov. Derudover er kamera og dertilhørende oplader altid en god ide at have med i håndbagagen. Af andre vigtige ting finder du håndsprit, tandbørste, tandpasta og andre produkter – ingen af dine væskeprodukter må overskride 100 ml. Derudover skal alle dine toiletting pakkes i en af de gennemsigtige poser, som alle lufthavne har til rådighed ved security check-in. Til dig der står og snart skal afsted på ferie – du ønskes en fantastisk dejlig tur!

Send til en kollega

0.048