23948sdkhjf

Hjælpen er nær: Optiker på hjemmebesøg

Mange danskere bruger briller på daglig basis, og deres styrke er uundværlige for vores færden.

Hvis ikke brillerne har den rette styrke, kan det være svært at færdes i det private og offentlige rum, og man kan samtidig blive ramt af en voldsom hovedpine.

Er du oppe i alderen, har nedsat mobilitet eller er pårørende til en person med demens eller lignende, så kan det hurtigt blive en omstændig og uoverskuelig opgave for dig eller pågældende at besøge optikeren, hvis synet begynder at svigte. I dette tilfælde ville man ønske, man kunne tage sin egen synstest i hjemmet, men det vil formentlig ikke være muligt før år 2030, tænker du måske. Men det er ikke tilfældet. 

Synstest på hjemmebestilling
Hos Hjemmeoptik kan du allerede nu få foretaget en synsprøve i eget hjem. Det sker ved, at en autoriseret optiker kommer på besøg i det private med alt sit relevante synsprøveudstyr, så du får samme kompetente undersøgelse, som var du selv mødt op hos optikeren. 

Dit behov - set og mødt
Hos Hjemmeoptik har alle optikere gennemført kursus om og haft erfaring med at foretage synsprøver på demensramte personer, og du kan derfor være sikker på at få en personlig og professionel behandling. Af hensyn til dette og andre behov kører Hjemmeoptiks autoriserede optikere også gerne ud til de arbejdspladser og plejehjem, hvis ansatte og beboere skulle få brug for at en synstest. Når synstesten er overstået, får du dit resultat, hvorefter du kan vælge et brillestel fra vores store, medbragte udvalg. 

Landsdækkende service
Siden 2014 har Hjemmeoptik haft landsdækkende service, og det betyder, at uanset hvor du bor i landet, kan du få en mobil optiker hjem til dig eller pårørende og udføre en synstest. Besøget tager ikke mere end én time, og det kan i den forbindelse være en gode idé at have pårørende med. Du kan læse mere om mobile optikere i dit nærområde på Hjemmeoptiks hjemmeside.

Send til en kollega

0.016