23948sdkhjf

Gamle IT-systemer sætter for mange begrænsninger

Den teknologiske udvikling siver ind alle steder fra og hvis virksomheder skal kunne følge med, bør det være slut med at fedte rundt i gamle systemer, der godt kunne have trængt til en opgradering for 4 år siden.

Gamle IT-systemer bliver ofte den teknologiske stopklods for innovationen rundt omkring i virksomheder, i en tid, hvor innovation og nytænkning bør sættes i galop, hvis ikke man som virksomhed skal spilles helt ud af banen.

Men med et uoverskueligt ERP-projekt i sigtesigtekornet kan det være svært at skille sig af med den teknologiske stopklods, og så fortsætter mange virksomheder lidt endnu.

Slut med langvarige ERP-projekter

Det har dog fået enkelte ERP-udbydere til at tænke væk fra den traditionelle tilgang om, at alt skal skræddersyes til den enkelte forretnings processer. En ellers tryg tilgang som kan give anledning til at trække ERP-projekter i langdrag og sikre mange måneders indtægt for ERP-leverandører.

Det er den slags projekter der har lært virksomhedsledere og CIOs, at forretningssystemer ikke bare lige er noget man skifter sådan uden videre.

Det koster både tid, penge og tårer, og det er også typisk i sådanne forløb, at topchefer bliver konfronteret med udfordringer af et omfang og en kompleksitet, de ikke er blevet undervist i på nogen business school.

Innovation på dagsordenen

Sprint365 er en af de få spillere på ERP-markedet, der vil have virksomhedsledere tilbage på sporet af deres forretning, og innovation og effektiv digitalisering tilbage på dagsordenen. Kort sagt, de vil lade ledere koncentrere sig om at lave forretning i stedet for at spilde tiden på langvarige og dyre projekter.

Det gør de ved at tilbyde implementering af Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management, også tidligere kendt som Microsoft Dynamics 365 AX – på bare 30 dage.

Noget der lyder som en næsten usandsynlig opgave, men opskriften er skabelonbaseret projekt, prædefinerede opsætninger og et fastlagt projektforløb. På bare 30 dage er det muligt for virksomheder at komme i Cloud på Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management, uden at have brugt et beløb der svarer til spidsen af en jetjager. 

Ikke flere opgraderingsprojekter

Det har været Microsofts ambition længe, at virksomheder, der flytter deres forretningssystemer i skyen, skal have løbende opdateringer automatisk, samtidig med, at den fælles teknologiske platform for Microsofts løsninger skal give nemmere integration på tværs af systemer.

Den strategi, er leverandører som Sprint365 ikke bange for at læne sig op ad. Og det er gode nyheder for større virksomheder, der ellers har været vant til at opgradere deres gamle AX løsning for egen regning og gennemgå lange og smertefulde projektforløb med uigennemsigtige opgaver.

Med Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management i skyen får virksomhedsledere den nødvendige tid og ro til at koncentrere sig om fremdriften i forretningen.

Send til en kollega

0.078