23948sdkhjf

Sådan energioptimeres din lejlighed

Har din lejlighed et unødvendigt højt energiforbrug? Det kan være en gammel lejlighed, og lejlighedens nuværende energikilder kan derfor være forældede, og deres forbrug for unødvendigt højt. Ved energioptimering vurderes din lejlighed baseret på, hvordan energien forbruges, så du kan få optimeret energien i dit hjem og sparet penge og ressourcer på sigt!

En ny energiløsning

Hvis du leder efter energioptimering København til den lejlighed, du er glad for at bo i, men hvis energiforbrug ikke er nær så grønt og billigt, som du ved, det kan blive, så kan du få beregning på en energiløsning. For at få en funktionel og meningsgivende energioptimering til din lejlighed, skal der nemlig beregnes på de erstatninger, der skal implementeres i din lejlighed.

For at få de erstatninger, du har brug for, skal du have personlig rådgivning og vejledning. For at finde den rette energiløsning, skal der kigges på dit forbrug og dine behov. Er din lejligheds energiforbrug præget af traditionelle energikilder, der både skader klimaet yderligere og giver dig en høj elregning? Så kan en energioptimering være den løsning, der er bedst for planeten og for din pengepung. Og det gør bestemt ikke noget at kunne slå to fluer med et smæk!

Energibesparende installationer

Hvis du gerne vil vide, at du altid har et hjem, der ikke bruger unødvendig strøm ved fx at have et strømkabel til at oplade en gammel computer døgnet rundt, kan du også sørge for at få installeret kontakter, der har en funktion, hvorpå du kan slukke alle kontakter i hjemmet samme sted. Det er en smart måde at sikre dig, at du ikke har glemt at slukke strygejernet, inden du forlader lejligheden for at tage til din morfars fødselsdag.

IHC, som står for: Intelligent House Concept, kan sørge for netop dette og mere til. Lyskombinationer, hvordan kontakter kan forbindes og mere til er muligt med denne installationstype. Du kan fx tænde lys om natten, der kun er placeret på den rute, det kræver at komme ud på toilettet. Du slipper for at famle i blinde og for at forstyrre andre i lejligheden ved at lyse med din lommelygte i alle afkroge af lejligheden.

Du kan også justere styrken af lyset, så du fx kan have lyset i gangen på 50% styrke om aftenen, hvor et stærkt lys ikke er nødvendigt. Din elregning kan pludselig falde mærkbart, hvis du implementerer disse effektive el-løsninger!

Send til en kollega

0.048