23948sdkhjf

Den bedste lydoplevelse til alle aspekter af hverdagen

Hvad end du er musik-, podcast- eller måske radioelsker, er der én ting, der afgørende for den gode oplevelse. Nemlig lyden. Det betyder ofte en investering i et godt lydsystem, høretelefoner eller måske en trådløs højttaler. Det afhænger af, hvor og hvornår du lytter. Denne artikel gennemgår nogle af Bang og Olufsens mest interessante produkter med fokus på, hvordan de kan bruges i alle aspekter af hverdagen. 

Hjemme i stuen

Lytter du mest, når du er hjemme i stuen eller køkkenet, er det mest oplagt at investere i et godt, fast højttalersystem. Det kan for eksempel være et beolab produkt fra Bang og Olufsen. Vælger du Beolab 90 får du den mest kompromisløse højttaler, Bang & Olufsen nogensinde fremstillet. Normalvist vil resonanser i rummet og genklang fra for eksempel vægge påvirke den lyd, du får fra dine højttalere. Men ikke her. Beolab 90 er nemlig udstyret med Active Room Compensation teknologi, som tager højde for både møbler og højttalernes placering i rummet, så du får en fantastisk lytteoplevelse uanset de akustiske forhold. 

På farten

Bruger du mest tid på at lytte til musik, radio og podcasts, når du er på farten, kan det give god mening at købe et sæt gode høretelefoner. Her skelnes naturligvis mellem in-ear og over-ear høretelefoner, og du finder begge dele fra Bang og Olufsen. Deres Beoplay-serie sikrer, at du kan lytte helt uforstyrret, men stadig har adgang til, hvad der foregår omkring dig. De gør brug af Adaptive Active Noise Cancellation og har en transparency funktion, så du har valget mellem at skære omverdenen helt fra eller ej. Her er det i virkeligheden mest en smagssag, om du er til høretelefoner, der sidder inde i øret eller over øret. Uanset hvad du vælger, er du sikret en fantastisk lytteoplevelse.

Ude af huset

Vil du gerne sikre en god lyd, når du lytter til musik eller radio udendørs, er en bærbar højttaler løsningen. Her får du fuld fleksbilitet med en trådløs højttaler, som kører på batteri helt uden at gå på kompromis med lydoplevelsen. Bang og Olufsens Beosound Explore er et godt eksempel på, at trådløse højttaler kan være både æstetiske og praktiske og levere sublim lyd. Højttaleren kommer med en karabinhageclips, så den er nem at tage med. Og så gør den brug af en dedikeret DSP-algoritme der er med til at sikre ensartet lydspredning i 360 grader omkring højttaleren. 

Bang og Olufsen har højttalere til alle behov, uanset om det skal være et fast højttalersystem, høretelefoner eller en bærbar løsning. For at finde det rette lydsystem for dig, bør du dog altid opleve højttalerne i en fysisk butik, før du køber. 

Send til en kollega

0.015