23948sdkhjf

Sådan beskytter I virksomhedens data mod digitale trusler

Annonce fra Telenor

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Læs med, og bliv klogere på, hvordan Enterprise Mobility Management (EMM) kan hjælpe jeres virksomhed med at styrke datasikkerheden og beskytte mod digitale trusler.

Vi ser på, hvad I får ud af en EMM-løsning, og hvordan den kan gøre enhedshåndtering lettere i hverdagen.

Sådan kan Enterprise Mobility Management hjælpe jeres virksomhed

Med en Enterprise Mobility Management-løsning kan I beskytte jeres virksomhed mod digitale trusler, som malware og uautoriseret adgang, og I kan derved styrke den overordnede datasikkerhed. Med EMM får I:

  • Styrket datasikkerhed: Beskyttelse mod digitale trusler som malware og uautoriseret adgang.
  • Centralstyring: Nem administration og pre-installation af arbejdsrelevante programmer på mobile enheder.
  • Fleksibilitet: Mulighed for at skræddersy den mobile enhed til den enkelte medarbejder.
  • Adskillelse af data: Virksomhedens data bliver opbevaret separat fra medarbejdernes private data, hvilket øger sikkerheden yderligere.
  • Overholdelse af GDPR: EMM-løsninger lever op til de skærpede GDPR-krav vedrørende beskyttelse af personoplysninger.

En EMM-løsning gør det altså muligt for jeres virksomhed at centralstyre de mobile enheder. Det giver fleksibilitet, og det sikrer, at kun autoriserede brugere har adgang til følsomme data og lignende.

I sidste ende betyder det øget datasikkerhed og bedre overblik for både medarbejderen og jeres administration. 

Læs mere om Enterprise Mobility Management her

En EMM-løsning beskytter data og hjælper medarbejdere

Vælger jeres virksomhed en EMM-løsning, beskytter I jerese data, samtidig med at I gør nogle elementer af arbejdsdagen lettere for medarbejderne.

Da jeres virksomhedsdata bliver opbevaret i en separat container, kan medarbejderne roligt bruge arbejdstelefonen eller -computeren til privat brug.

De skal altså ikke bekymre sig om at miste eller blande fortrolige data med private. Og lige netop det betyder også, at hvis I af den ene eller anden grund mister en enhed, så havner oplysningerne heller ikke i de forkerte hænder.

Det skaber tryghed for den enkelte, samtidig med at det øger sikkerheden. 

Udover den beskyttede data kan I med en EMM-løsning også skræddersy, hvilke apps og programmer medarbejderen skal kunne få adgang til på enheden.

Det betyder, at I kan udvælge apps og adgang afhængig af arbejdsopgaver og -funktion. Igen beskytter I ikke blot data, I gør det også nemmere for den enkelte medarbejder, da de nu har adgang til netop dét, de skal bruge i deres dagligdag.

Send til en kollega

0.031