23948sdkhjf

Sådan kan du spare penge på din elregning

Efterhånden som elselskaberne herhjemme har varslet en markant stigning på el i det nye år, vi nu er gået ind i, så er det nu, du for alvor skal spidse øre, hvis du ønsker at finde måder at spare penge på din elregning på.

Særligt hvis du bor i en ejendom eller lejlighed af ældre karakter, kan det give god mening at få lavet et energitjek, så du kan få energioptimeret dit hus og dermed skærer kroner af den samlede regning.

Hvad er et energitjek, og hvem kan foretage det?

Hos Jens Meldgaard i Aalborg udfører deres autoriserede elinstallatører dagligt energitjek rundt om hos private og i virksomheder i kommunen. Som udgangspunkt handler et energitjek om at gennemgå alle nuværende elinstallationer på matriklen med henblik på at afdække de steder i ejendommen, der er mulighed for at optimere.

Typisk er det et spørgsmål om, at de eksisterende installationer i hjemmet er af ældre karakter, og dermed ikke længere er tidssvarende. For at optimere dit energiforbrug, vil elinstallatøren derfor komme med gode råd til, hvilke løsninger der bør implementeres i netop din ejendom, for at du får det bedst mulige energiudbytte, og dermed sparer flest mulige penge på dit forbrug.

Hvorfor er energioptimering vigtigt, og hvad er fordelene?

De fleste motiveres til at energioptimere deres hjem eller virksomhed på grund af den økonomiske gevinst, dette kan medføre. For andre handler det om at omstille sig til en grønnere profil, da vores el- og energiforbrug netop har indflydelse på miljøet som helhed.

Når det er sagt, handler energioptimering ikke kun om det at udskifte gamle installationer til nyerer og mere moderne versioner.

Det kan også være en mulighed at få installeret en række forskellige smartsystemer, så man kan holde styr på og regulere det daglige forbrug, herunder både indeklima og belysning, direkte fra eksempelvis en telefon eller et panel på væggen.

Med andre ord er fordelene ved energioptimering flersidet, da man netop ved at udskifte gamle installationer og installere smarte styresystemer sparer penge på sigt, samtidig med at man får en mere bæredygtig profil, og ejendommens energimærkning forbedres til fordel for husets generelle markedsværdi.

Er du nysgerrig på, hvilke muligheder der er for optimering af dit hjem eller din virksomhed i Aalborg eller omegn, står folkene hos Jens Meldgaard altid klar til at udføre et energitjek og komme med løsningsforslag, der egner sig specifikt til netop din ejendom.

Send til en kollega

0.047