23948sdkhjf

Sådan finder du den bedste klimaløsning til din virksomhed

At finde den bedste klimaløsning til din virksomhed kan virke uoverskueligt. Der er mange ting, du skal overveje, inden du træffer det endelige valg. Du skal først og fremmest have styr på, hvilken type klimaanlæg der passer bedst til din virksomhed. Er det et kontor med mange ansatte, eller er det en butik med et lille lokale? Dernæst skal du også tage højde for, hvor meget plads der er i virksomheden. Endelig skal du også overveje prisen på anlægget og de forskellige serviceaftaler. Læs med her og få nogle råd til, hvordan du finder den bedste klimaløsning til din virksomhed.

Søg professionel rådgivning

Et godt indeklima er vigtigt i forhold til at få et optimalt arbejdsmiljø. Der findes mange forskellige typer klimaløsninger, og derfor kan det være svært at vide, hvilken type man skal vælge til sin virksomhed. For at opnå den klimaløsning, som er optimal til den enkelte virksomhed, er det en god idé at søge rådgivning hos en professionel virksomhed, der leverer klima- og køleløsninger til erhvervsvirksomheder. Danskklimacenter er din rådgiver og leverandør af klimaløsninger. Her kan du få den bedste løsning til netop din virksomhed.

En billigere løsning end ventilation

Klimaanlæg er en effektiv og hurtig måde at opnå den optimale temperatur – uanset om det drejer sig om opvarmning eller nedkøling af et lokale. En veltempereret virksomhed giver et bedre indeklima for medarbejderne, hvilket er vigtigt for deres daglige trivsel og produktivitet. Klimaanlæg bruges ofte, da det er en billigere løsning sammenlignet med ventilation - og samtidig er der typisk flere forskellige styringsmuligheder ved klimaanlæg. En korrekt dimensioneret klimaløsning kan både bruges til opvarmning og nedkøling af store arealer.

En varmepumpe som alternativ

Varmepumper benyttes som alternativ til andre typer varmekilder som fx oliefyr, pillefyr eller el-varme. En varmepumpe kan bruges til mange typer erhverv, f.eks. til at opvarme bygninger eller til at nedkøle bygninger. Du kan overveje luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Forskellen på disse er, at en luft til luft varmepumpe benytter energien i den kolde luft udenfor til at nedkøle eller opvarme bygningen. En luft til vand varmepumpe benytter energien i den kolde luft udenfor til at producere varmt vand til opvarmning eller som brugsvand. Varmepumperne kan bruges til alle typer virksomheder. Det gælder alt lige fra tankstationer, kontorer, restauranter og hoteller til værksteder, laboratorier, klinikker og hospitaler. Varmepumper er en effektiv og miljøvenlig måde at opvarme og nedkøle bygninger på.

Forhåbentligt har du fået nogle idéer til, hvilke klimaløsninger du kan overveje til din virksomhed.

Send til en kollega

0.016