23948sdkhjf

Spildevandspumper fra Grønbech & Sønner

Sælges
Udløber
31. december 2020
Stand
Ny

Grønbech & Sønner leverer spildevandspumper til alle former for transport af spildevand. Hvad enten det er som transportpumper, renseanlæg, eller mobile beredskabspumper, så har vi et omfattende program, som kan løse netop din opgave.

Vi samarbejder med producenten KSB, der har et omfattende program inden for spildevandspumper. Derfor kan vi til enhver tid kombinere den rigtige løsning til netop din opgave. Vi kan levere den rigtige løsning. Uanset om det er tid til at udskifte de eksisterende pumper til nye høj effektive pumper med IE4 motor, eller om det gælder udskiftning af en lille dykpumpe.

Udnyt energien med patenteret spildevandspumpestation
Sammen med KSB kan vi hos Grønbech & Sønner tilbyde højeffektive hydrauliske pumpehjul, som er tilpasset til nøjagtig den ydelse, som du ønsker som kunde hos os. Det nye patenterede pumpestation AmaDS3 separerer spildevandet, inden det bliver pumpet. Dermed kan du opnå besparelser af en mellem pumpestation samt opnå en høj udnyttelse af energi.

Mange muligheder med spildevandspumper fra KSB
Alle spildevandspumper er produceret i enten Tyskland eller i Frankrig og er af høj kvalitet. KSB har faktisk produceret spildevandspumper i mere end 80 år. Det er muligt at få pumperne leveret op til DN 700, med en ydelse på 10080 M3/T. Bestil pumper, der kan håndtere et tryk på op til 120 mVs. samt temperaturer op til 60 grader.

Se mere om spildevandshåndtering

.
Sælger
Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark

Telefon: +45 33266300
Fax: +45 33266301

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.141