23948sdkhjf

DAVI pladevalse - Markedets bedste

Sælges
Udløber
5. december 2022
Stand
Ny
Producent
DAVI
Model
MCB / MCA
Årgang
2018

DAVI-PROMAU, grundlagt i 1960, er den største producent i verden af pladevalser og automatiske valsesystemer, målt i omsætning, medarbejdere og produktion.

DAVI har gennem de senere år udviklet en række patenteret systemer, som bidrager til at gøre deres maskiner til nogle af markedets bedste. Heriblandt kan nævnes deres revolutionerende ”Servo-Tronic” og ikke mindst ”Roll-By-Wire”. Alt det kan der læses mere om, i de tilgængelige PDF filer.

Ved at sammenligne maskinerne fra DAVI med konkurrerende produkter, vil der altid kunne ses tydelige forskelle i både vægt og motorstørrelse – Altid til DAVI’s fordel. Maskinerne er meget kraftige i deres opbygning, og kan derfor altid levere de lovede kapaciteter, ved maksimum 2-3 gennemløb – modsat ofte 7-10 gennemløb for konkurrerende produkter.

Som den eneste valseproducent i verden, er DAVI eksklusiv leverandør af maskiner til NASA’s rumfartsprogram, og har i den anledning modtaget certifikater, som resultat af enestående performance og pålidelighed i denne henseende.

Maskinerne fra DAVI kan leveres med en række ”state-of-the-art” CNC styringer, som uden sammenligning af branchens mest betjeningsvenlige. Der tilbydes f.eks. mulighed for iPad integration, hvilket betyder at operatøren kan sidde med ipad på kontoret og programmere maskinen – og efterfølgende sende dette trådløst.

Der er solgt adskillige maskiner i Danmark som kan fremvises, og vi har ligeledes maskiner i vores Shoowroom.

Se mere på vores hjemmeside her

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os endelig.

www.kapema.dk


Tlf: 96 18 87 00

 
Sælger
Kapema A/S

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark

Kristian Mortensen
Telefon: +45 24488215

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.203