Enterprise

Sælges
Oprettet
Stand
Ny
Producent
FICEP
Danmark

ENTERPRISE er en CNC-styret borestation til rør og bjælker, og specielt designet til større svejsede og sammenhængende komponenter. 3 uafhængige spindler med hver deres styringsakse og et laserscanningssystem til præcisionsplacering sikrer et uovertruffent resultat og effektiv produktion. Den tilbyder boring, fræsning, tapping, scribing, countersinking, markering og savning med båndsav.

ENTERPRISE kan opsættes med både savestation eller copingstation, så den tilpasses til dine produktionsbehov. Selvom maskinen gøres multifunktionel kræver styringen stadig kun ét CNC-system for maksimal effektivitet. Takket været maskinens innovative koncept, kan den vertikale spindle rotere, så der kan nemt kan lave milling på enderne af profilerne.

Maskinen er udstyret med 3 uafhængige spindler med hele 31kW kraft, og boringen udføres med direct-drive teknologi, som kører med så høj RPM, at karbid-bor endelig kan udnyttes med fuld effekt. Desuden har hver af disse spindler en ekstra akse, som giver mange flere muligheder i produktionen. Maskinen benytter triple laser-sensorer til afmåling af komponenten, og medfører den højeste præcision for boringerne.

Maskinen kan tilpasses netop din produktion igennem forskellige features, størrelser og kapaciteter, og kan som standard fås i 6 varianter:

 

Teknisk information om ENTERPRISE:

 

Læs mere om ENTERPRISE hos FICEP  her.
Kontakt os
Sælger
IP Maskiner as
Pøt Møllevej 105
8450 Hammel
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428
Fax: +45 86 41 12 42


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.285