23948sdkhjf

Højeffektiv stansemaskine fra tyske Boschert

I alt DKK 465.000 ekskl. moms Sælges
Udløber
22. juni 2019
Stand
Ny
Producent
Boschert
Årgang
2018

COMPACT er utroligt brugervenlig både i drift og i den grafiske programmering, den leverer høj kvalitet til en lav pris, og den kræver meget lidt gulvplads grundet det kompakte design.

Maskinen kan udføre en lang række forskellige opgaver, og kan håndtere både større og mindre metalplader op til 200kg med dens robuste klamper. Selvom maskinen håndterer tunge plader, er den blid i sin håndtering, når der er tale om mere fintfølende metaloverflader – alt dette kan indstilles i styringssystemet.

COMPACT benytter CNC/CAD-software som styringssystem, som også kan oversætte importerede DXF-filer.  Med maskinens integrerede olie-kølingsstem kan den ved nibbling-opgaver håndtere op til 800 strokes i minuttet. Og ved markering/skrivning på metallet, er maskinen udstyret med 10 forskellige fonts.

I videoen ses Compact Rotation, med et roterende stansehoved og adskillige værktøjer. Rotation-hovedet indeholder 7 værktøjer – udover 6 værktøjer med en 16mm diameter hver, er der også tilføjet et spaltnings-værktøj på 5x30mm. Tilsammen giver disse 7 værktøjer maskinen fri mulighed for, at udføre stort set alle tænkelige kontourer, uden at skulle skifte værktøjer og sænke farten i produktionen!

Den oplyste pris er for Compact standardmodellen. 

IP Maskiner tilbyder finansiering igennem Nykredit Leasing.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om Compact, Compact Rotation eller andre interessante maskiner!
Sælger
IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Hasse Juel Møller-Nielsen
Telefon: +45 53536355


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.313