23948sdkhjf

Varmepumpe kalorifere til store haller - ThermoNova

Pr. sæt DKK 109.995 ekskl. moms Sælges
Udløber
8. januar 2020
Stand
Ny
Producent
ThermoNova
Model
KITA AIR L66
Årgang
2019

Uovervindelig totaløkonomi
Ud over en enkel og billig installation er KITA Luft-luft den absolut billigste varmekilde til store rum og haller. Med KITA Luft-luft er varmeprisen lavere end de billigste fjernvarmeværker.

Simpel installation
Med luft-luft-systemet undgås installation af et vand­båret varmeanlæg i nybyg eller ved konvertering fra gas- eller oliekaloriferer (fyr). Tilslutningen mellem luft-luft-varmepumpens ude- og indedel er enkel og billig. Installationsprisen er under halvdelen af et tilsvarende luft-vand-varmepumpeanlæg, fordi en luft-luft-varmepumpe afleverer varmen direkte i luften, og derfor spares buffertank, varmerør i bygningen og enten kaloriferer, radiatorer eller strålevarmepaneler.

Højtydende indedel fordeler varmen
Indedelen har en højtydende ventilator med lang indstillelig kastelængde op til 50 meter, hvilket sørger for minimal temperaturforskel selv i store haller. Temperaturforskellen er normalt under 0,5-1 °C.

Højteknologisk varmepumpe sikrer lav varmepris
Udedelen består af det mest innovative varmepumpeprodukt på markedet og er forsynet med både EVI-teknologi og inverter. EVI-teknologien sikrer, at systemet har en højere varmeeffekt selv ved ekstreme udetemperaturer helt ned til -33 °C, og inverter-teknologien regulerer scroll-kompressorens varmeeffekt fra 25-100% (9-35 kW). Denne behovsstyring sørger for, at varmepumpen altid tilpasser sig præcist rummets varmebehov og giver en jævn varme. Samtidig giver opvarmningsformen en meget stille og uforstyrrende varmeafgivelse sammenlignet med gas- og oliekaloriferer.
Sælger
ThermoNova
Ejdrupvej 46
9240 Nibe
Danmark

Mads Hougaard
Telefon: +45 60608397


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.139